Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Kokous ja juhlat

content-page-hero-image

Original Sokos Hotel Vaakunassa vietät mitä upeimmat juhlat ja onnistuneimmat kokoukset

Meillä onnistuvat juhlat aina kahden hengen illallisesta yli 300 hengen tapahtumiin. Hotellimme erilaisissa tiloissa onnistuvat niin perhejuhlat, vuosijuhlat, yritysjuhlat, kokoukset, henkilöstötilaisuudet ja pikkujoulut.

Kun kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää

Kokoustilojemme aulassa on runsaasti upeita kasveja ja vihreys jatkuu myös osassa kokoustilojamme

Miten kasvillisuus ja vihreys liittyy kokoustiloihimme? Vihreys vastaa tarpeeseemme oleskella luonnossa ja me haluamme tänä päivänä kokea yhteyttä luontoon. Viherkasvien on todettu puhdistavan ilmaa ja paremman ilmanlaadun on todettu suoraan vaikuttavan meidän vireyteen ja aivojemme toimintaan. Vihreys on siis olennainen osa tehokkaita kokouksia. Keittiömestarimme on suunnitellut monipuolista, henkisesti ja fyysisesti ravitsevaa ruokaa. Kun kehomme on mukavasti balansissa niin ajatus kulkee ja syntyy tehokkaita kokouksia.

Erilaisia tiloja monenlaisiin kokoustarpeisiin

Hotellissamme on kahdeksan toimivaa, erilaista ja valoisaa kokoustilaa jopa 120 hengen ryhmille. Kokoustilat on varustettu nykyaikaisella tekniikalla. Sijaintimme takaa loistavat liikenneyhteydet, lenkkeilymaastot Vanajaveden rannalla ja kaupungin keskustan kulttuuri tarjonnan. Meillä voit myös majoittua saman katon alla. Kokoustiloihin voit tutustua myös täältä.

Onnelliset juhlat

Hämeenlinnan Original Sokos Hotel Vaakunassa vietät mitä upeimmat juhlat. Asiantunteva juhlapalvelumme auttaa kaikissa juhlien yksityiskohtien järjestämisessä.

Onnistumisen ytimen muodostavat ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökunta, joka tekee työtään suurella sydämellä. Me haluamme järjestää onnellisia juhlia! Ravintola Le Blason sopii mainiosti myös erilaisten yksityistilaisuuksien järjestämiseen ja tarjoaa puitteet isommallekin seurueelle. Ruokailemaan ravintola Le Blasoniin mahtuu kerralla 150 henkilöä. Ravintola Le Blasoniin voit tutustua lisää täältä

Tornisauna (tilauksesta) & kabinetti

Vaakunan Tornisaunassa voitte viettää hetken tyylikkäästi nauttien kuohuviiniä, pientä naposteltavaa ja samaan aikaan nauttia näkymistä hotellimme korkeimmasta tilasta kohti Vanajaveden loistetta. Siirryttäessä saunan puolelle voit nauttia järvimaisemasta samalla pehmeistä löylyistä nauttien

Tarjoilut ovat keittiömestarimme Matti Saarisen ja hänen joukkueensa käsialaa. Jos et löydä valmiista menuistamme mieleistä niin Matti räätälöi juuri sellaisen menun kuin sinä haluat.

Tervetuloa nauttimaan!

Varaukset, lisätiedot ja tarjouspyynnöt:

Osuuskauppa Hämeenmaa myyntipalvelu

Kaikki kokousvaraukset ja yli 8 henkilön ravintola- ja tapahtumavaraukset arkisin klo 8–18 Myyntipalvelustamme:
puh. 020 1234 654 Puhelun hinta »
sales.hameenmaa@sok.fi

Muina aikoina lisätiedot/yhteydenotot hotellin vastaanottoon:
puh. 020 1234 636 Puhelun hinta »
vaakuna.hameenlinna@sokoshotels.fi.