Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Vaakuna, Hämeenlinna

Keskustahotelli järven rannalla, erinomaisten lenkkeily-, pyöräily- ja melontareittien äärellä!. 123 täysin uudistettua huonetta, joista 39 varustettu huonekohtaisella jäähdytyksellä sekä järvimaisemalla. Hämeenlinnan rautatieasemalle viiden minuutin ja torille 10 minuutin kävelymatka. Hotellilla on oma maksullinen pysäköintialue kameravalvonnalla ja kolme erillistä maksutonta bussipaikkaa. Hämeen keskiaikaisesta Linnasta vaikutteita saanut Original Sokos Hotel Vaakuna istuu kauniisti maisemaan upean Vanajaveden rannalla. Kodikaassa ja lämminhenkisessä hotelissa on 123  huonetta, joista 12 on superior-luokan huonetta, 8 parvekkeellista superiorX-huonetta ja 2 saunallista suitea. Tunnelmalliseen Le Blason  ravintolaan mahtuu ruokailemaan 150 hlöä, ja kesäisin hotellin edustalla palvelee myös aurinkoinen terassi. Kokoustilat tarjoavat loistavat puitteet jopa 120 hlön kokouksille.

location
Possentie 7 13200, Hämeenlinna
location
Possentie 7
13200, Hämeenlinna
directions
parking
puhelin
+358201234636 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+35835581600
Yleistä Sijainti Kokemukset
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Asiakaspalautteet

Todella kauniisti remontoidut aula-ja ravintolatilat. Myös huoneissa tehty remonttia. Parvekkeellisessa Superior huoneessa upea sisustus! Myös aamiaispöytä täydellisesti uusittu, todella moderniksi. Henkilökunta erittäin ystävällistä. Maittava aamiainen ja monipuolinen. Upeat ulkoilumahdollisuudet lähistöllä.

The view was wonderful!! Room was cute and clean, beautiful color. We really enjoyed our 2 nights stay. Warm-heart people in town gave us much help. Thank you so much!

Netistä poimittua

Lue matkablogista, kuinka Hämeenlinnan Vaakunassa sujuu lapsiperheen loma

Lue blogi täältä>