Rumsbokning


Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Trivsamt och bekvämt rum med enkelsängar för två personer. Alla rum är inredda med parkettgolv, säkerhetsskåp, utrustning för strykning och luftkonditionering.

Standard King, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Trivsamt och bekvämt rum för två personer med en bred dubbelsäng och möjlighet att sätta in en extrasäng. Alla rum är inredda med parkettgolv, säkerhetsskåp, utrustning för strykning och luftkonditionering.

Superior Twin

Enkelsängar, Trägolv, Badkar

Sök lediga rum

Det här Superior-rummet för två personer är möblerat i fräsch skandinavisk stil och har två enkelsängar. Alla rum är inredda med parkettgolv, utrustning för strykning, badkar och luftkonditionering.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Trivsamt och bekvämt rum för två personer med enkelsängar och möjlighet att sätta in en extrasäng. Alla rum är inredda med parkettgolv, säkerhetsskåp, utrustning för strykning och luftkonditionering.

SuperiorX King, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Det här rymliga Superior-rummet för två personer är möblerat i fräsch skandinavisk stil och har en bred dubbelsäng. Det finns möjlighet att sätta in en extrasäng. Alla rum är inredda med parkettgolv, säkerhetsskåp, utrustning för strykning och luftkonditionering. En del rum har egen bastu.

Superior King, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Badkar, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Det här Superior-rummet för två personer är möblerat i fräsch skandinavisk stil och har en bred dubbelsäng. Det finns möjlighet att sätta in en extrasäng. Alla rum är inredda med parkettgolv, utrustning för strykning, badkar och luftkonditionering.

SuperiorX Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv, Bastu

Sök lediga rum

Det här rymliga Superior-rummet för två personer är möblerat i fräsch skandinavisk stil och har två enkelsängar. Det finns möjlighet att sätta in en extrasäng. Alla rum är inredda med parkettgolv, säkerhetsskåp, utrustning för strykning och luftkonditionering. Ljudnivån kan vara störande när nattklubben är öppen (fredag och lördag).

SuperiorX King

Trägolv, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Det här rymliga Superior-rummet för två personer är möblerat i fräsch skandinavisk stil och har en bred dubbelsäng. Alla rum är inredda med parkettgolv, säkerhetsskåp, utrustning för strykning och luftkonditionering.

Suite

Trägolv, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Original Sokos Hotel Arina har tre originellt originella sviter, varav två finns på sjunde våningen och en på femte våningen. På bildena ser du en av sviterna på sjunde våningen. En stilig och rymlig svit är ett bra val såväl för en högklassig affärsresa som för en lyxig semester. Sviten har ett sällskapsrum och ett sovrum, med en bred dubbelsäng för avkopplande sömn. I svitens sällskapsrum med soffa kan du till och med ordna ett litet möte. Det finns också en egen bastu och möjlighet till tilläggsbädd.