Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Standardrum med separata sängar

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Trevligt dubbelrum som inretts i skandinavisk stil. Utsikt över centrum till exempel till gågatan Rotuaari och Pakkahuoneenkatu. Rummen finns på våningarna 2–7. De separata sängarna (100 cm) i rummen erbjuder en avkopplande nattsömn också efter bråda dagar. Rummen har dusch eller badkar.Som ett trevligt extra i rummet finns det också en vattenkokare med ett kaffe- och tesortiment.
Övrig utrustning: tv, säkerhetsbox, ventilation, parkettgolv, strykredskap, hårtork, trådlöst internet och minibar.

Standardrum med dubbelsäng och möjlighet till extra säng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Trevligt dubbelrum som inretts i skandinavisk stil. I rummet finns en dubbelsäng (200 cm) där man ensam sover flott och bekvämt om man är två. Rummen finns på våningarna 2–6. I rummet finns en extra säng som kan dras ut under sängen ifrån (80 cm x 180 cm).Som ett trevligt extra i rummet finns det också en vattenkokare med ett kaffe- och tesortiment.
Övrig utrustning: tv, säkerhetsbox, ventilation, parkettgolv, strykredskap, hårtork, trådlöst internet och minibar.

Standardrum med separata sängar och möjlighet till extra säng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Trevligt dubbelrum som inretts i skandinavisk stil. Separata sängar (100 cm). I rummet finns en extra säng som kan dras ut under sängen ifrån (80 cm180 cm). Rummen finns på våningarna 2–7. På hotellet finns även fem hinderfria rum för att man lätt ska kunna ta sig fram.Som ett trevligt extra i rummet finns det också en vattenkokare med ett kaffe- och tesortiment.
Övrig utrustning: tv, säkerhetsbox, ventilation, parkettgolv, strykredskap, hårtork, trådlöst internet och minibar.

SuperiorX med dubbelsäng och möjlighet till extra säng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Dessa rum lämpar sig väl också för ett större gäng eller till exempel för ett litet samkväm. I alla rum finns det en stor dubbelsäng (200 cm) samt en utdragbar bäddsoffa (120 cm x 180 cm) för en vuxen eller två barn. Rummen är sinsemellan olika. I vissa rum finns det bastu, badkar och vissa rum består av två rum. Alla rum finns på våningarna 2–5 i hotellet. Vattenkokare med kaffe- och tesortiment, badrockar och -tofflor och Dermosil-badprodukter ingår i rummets utrustning. Övrig utrustning: tv, säkerhetsbox, ventilation, parkettgolv, strykredskap, hårtork, trådlöst internet och minibar. Husdjur är tyvärr inte välkomna på det här rummet. Vänligen fråga möjligheter från reception.

SuperiorX med separata sängar och möjlighet till extra säng

Enkelsängar, Trägolv, Bastu

Sök lediga rum

Detta rymliga och stämningsfulla rum är rofyllt och välfungerande. Rummet har två separata och bekväma sängar (100 cm). Dessutom finns det en utdragbar bäddsoffa (120 cm x 180 cm) för en vuxen eller två barn samt en egen finsk bastu. Som ett trevligt extra i rummet finns det också en vattenkokare med ett kaffe- och tesortiment samt badrockar och -tofflor och underbara Dermosil-badprodukter för avkoppling.
Dessa rum är i samma flygel som nattklubben, så på fredags- och lördagskvällar kan lite av musiken höras i rummet. Rummen finns på våningarna 2 och 5. Utsikten från rummen är över gågatan Rotuaari. Övrig utrustning: tv, säkerhetsbox, ventilation, parkettgolv, strykredskap, hårtork, trådlöst internet och minibar. Husdjur är tyvärr inte välkomna på det här rummet. Vänligen fråga möjligheter från reception.

SuperiorX med dubbelsäng och bastu

Trägolv, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

I rummet njuter du av en bra nattsömn i en trevlig dubbelsäng (200 cm) och kan koppla av i en egen finsk bastu. Vattenkokare med kaffe- och tesortiment, badrockar och -tofflor och Dermosil-badprodukter ingår i rummets utrustning. Rummen finns på våning 5 och har alla en utsikt över Isokatu. I dessa rum är det skönt att vila och njuta.Övrig utrustning: tv, säkerhetsbox, ventilation, parkettgolv, strykredskap, hårtork, trådlöst internet och minibar. Husdjur är tyvärr inte välkomna på det här rummet. Vänligen fråga möjligheter från reception.

Temarum Luoto

Sök lediga rum

Luoto är en historia om skärgården, havets och vindens doft, kraften i den stadiga marken.
Den uråldriga energin i naturen är närvarande i stämningen och materialen i rummet. Känn träet från norr under dina fötter, stenens vikt under dina fingrar och yllets mjukhet mot dina kinder.
Ge din älskade tid, var god mot dig själv, låt ett skönt bad hela dig och njut. Efter badet är det skönt att krypa in mellan de mjuka lakanen i den breda dubbelsängen (200 cm) och låta historien fortsätta. Husdjur är tyvärr inte välkomna på det här rummet.

Temarum Routa

Sök lediga rum

Routa är en historia om spel, framgång, inlevelse och den starka karaktären i norr.
Spela, festa eller stå värd! Visa dina bästa hattrick, tävla om Playstation-mästerskap och trygga din plats på familjens rankinglista.
Byt ut kavajen till en speltröja, agera matchvärd för kvällen och led ditt lag till en stor idrottsfest. Diskussionen efter spelet är bäst på bastulaven. På veckosluten kan andra spelares röster höras från nattklubben Amarillo, men ingen fara: öronpluggar ingår i rummets utrustning. Fyra personer inkvarterar sig bekvämt i rummet, eftersom det utöver de separata sängarna finns en utdragbar bäddsoffa (195 cm) i rummet. Husdjur är tyvärr inte välkomna på det här rummet.

Svit

Trägolv, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Lohi-sviten (lax-sviten på svenska) i ljusa färgnyanser viskar historier om orörda forsar och det röda guldet i norr. Klara, strömmande vattendrag och den här kungliga fiskens frihet har inspirerat rummets atmosfär. Den stämningsfulla sviten Terva (tjära) är något rymligare än sin spegelbild bredvid. Den eleganta färgskalan strömmar ur rotfast tjära, som denna norra stads välstånd härrör från. Båda rummen har ett separat sovrum med dubbelsäng och en balkong som sträcker sig längs med hela rummet mot gågatan Rotuaari. Sviterna har en egen bastu med lyxiga badprodukter och en separat toalett. Regnduschen i badrummet är välgörande och sparsam med energi. Vardagsrummets bäddsoffa fungerar som extra sovplats för två barn eller en vuxen. Båda rummen har en minibar och en lyxig Nespresso Momento-kaffekokare. Sittgruppen med bord kan även fungera som mötesplats. Den stora tv-skärmen är utrustad med en chromecast. Som Green Key-hotell har vi renoverat med respekt för det gamla, och återanvändningsvärdet syns även i sviterna. För att vara säker på att du får ditt favoritrum ska du reservera sviten direkt hos hotellet på 08 3123 255 eller via e-post sales.oulu@sokoshotels.fi