Sök bokning

hotel-logo

Möten och evenemang

Möten och evenemang

Konferens- och festtjänster Original Sokos Hotel Arina Oulu

Vi betjänar Uleåborgs konferensgäster i köpcentret Valkea.

Original Sokos Hotel Arinas konferensrum finns på våning 4 i köpcentret Valkea. Vi har totalt 6 konferensrum. Håll kreativa möten i våra innovativa, mångsidiga och stimulerande temautrymmen, i vilka man satt fokus på funktionalitet och trevlig stämning. Dessutom erbjuder vi 3 traditionella konferensutrymmen. Lokalerna har kapacitet för 6–150 personer i klassrumsform. Den maximala kapaciteten för det största rummet är upp till 250 personer i teaterform.

I den mysiga, rymliga lobbyn finns ett träbord med bänkar, en fåtöljgrupp och ståbord. En vägg med växter skapar en trevlig och lugnande atmosfär. Konferensutrymmena ligger i byggnaden intill hotellet. Du når konferensutrymmena via köpcentret Valkeas ingångar till den takförsedda gatan Kesäkatu. Man kan nå dessa utrymmen med rulltrappor eller hiss. Under och efter konferensdagen kan du enkelt ta en promenad på Kesäkatu och shoppa i Valkea. Upplev något nytt och annorlunda hos oss!

Du kan ringa, skicka e-post, ställa fler frågor och boka ditt konferensutrymme via Original Sokos Hotel Arinas försäljningstjänst. 08 3123 255 (må–fr kl. 8.00–17.00) eller sales.oulu@sokoshotels.fi