Sök bokning

hotel-logo

Parkering

Parkering Original Sokos Hotel Arina, Uleåborg

Om du kommer med bil, finns det parkeringsalternativ i staden!

Parkeringen Kivisydän

Kallioparkki Kivisydän är ett underjordiskt parkeringshus i Uleåborgs stad som du kan köra in till via Hallituskatu 1 och Hallituskatu 20. I Kivisydän finns det 900 stycken parkeringsrutor av rejäl storlek. Från parkeringen finns sex separata hissförbindelser, av vilka våra kunder bör välja ”Rotuaarin aukio” eller ”Kauppakeskus Valkea”. Kunder får tillträde till det stängda parkeringshuset med parkeringsbiljett. Den högsta tillåtna höjden på fordon är 2,6 m. I Kivisydän betalas parkeringsavgiften på plats i parkeringshuset i efterskott enligt timme. Tyvärr kan man alltså inte betala för parkeringen i Kivisydän på hotellet eller sätta parkeringsavgiften upp på rumsnotan. Mer information om Kivisydän och prislistan hittar du här.

Parkeringen Autosaari

Du kan även parkera bilen i parkeringshuset Autosaari på Kauppurienkatu 24. Höjden i parkeringshuset är 2,0 meter. Du kan betala för parkeringen i Autosaari direkt på plats i Autosaari. Tyvärr kan man inte betala för parkeringen på hotellet eller sätta parkeringsavgiften upp på rumsnotan. Mer information och prislistan hittar du här.

Hotellets parkeringshus

Hotellets lilla parkeringshus ligger nedanför hotellet på Isokatu 18. Du kommer till parkeringshuset från norr längs Isokatu, från Uleåborgs domkyrka i riktning mot centrum. (Om du kör längs Isokatu från söder kommer du till köpcentret Valkeas parkeringshus som inte samarbetar med hotellet, men som du nog kan köra din bil till.) Bredvid parkeringshuset ligger köpcentret Valkea. Köpcentrets glasvägg syns framför dig när du kör mellan två stora blomkrukor längs Isokatu (gågatan vid infarten), alltså i riktning mot den. Parkeringen kostar 26 €/natt. Den ska betalas i hotellets reception. Höjden i parkeringshuset är 1,9–2,0 meter och det har 37 platser. (Obs! Vissa är trånga och inte lämpliga för stora bilar.) Platser för parkering kan inte bokas i förväg (med undantag för parkeringsplatsen för rörelsehindrade). Parkeringshuset är markerat med en Arina-skylt samt ett rödvitt P-märke och ett litet blått P-märke (se bilderna ovan). Bredvid parkeringshuset finns också ett av hissmärkena för Kivisydän Kallioparkki, Rotuaari. Vi hoppas att du hittar fram med hjälp av de här orienteringspunkterna. I närheten av parkeringshuset finns restaurangen Frans&Camille och parkkaféet Makia. Utanför parkeringshuset finns en summer med hjälp av vilken du kan kontakta receptionen för att öppna dörren. Parkeringshuset är varmt på vintern.

Laddplatser

I hotellets parkeringshus finns 14 ABC-standardladdplatser för elbilar. Laddningen betalas med appen ABC-mobiili. Mer information hittar du här.

Fyra laddningsstationer kan reserveras i förväg tillsammans med rumreservationer, men senast dagen före ankomst före kl. 24:00. Vi accepterar inte reservationer för ankomstdagen, endast som förhandsreservationer. Stationen kan reserveras i förväg genom vårt eget försäljningsservice på hotellet (telefon: 08 3212 3255) eller i receptionen (telefon: 08 312 3111)De övriga laddningsstationerna fylls i ankomstordning och de kan fritt användas av alla (även icke-elbilar).Laddplatserna fylls i ankomstordning och är fritt tillgängliga för alla (inklusive för bilar som inte är elektriska).