Hem

Sök bokning

hotel-logo

Restaurang

content-page-hero-image

Original Sokos Hotel Arina restaurang

Frans&Camille, Amarillo, Rosso, Coffee House, Makia, Bacaro Doppio, Grill it! & Fafa's.

Frans&Camille

Frans & Camille är en elegant bistro som utstrålar charm och självsäkerhet: här möter fransk stilfullhet det nordiska kökets fräscha och okonstlade smaker. Vi erbjuder exklusiva upplevelser i en avkopplad och tidlös atmosfär där gammalt och modernt lever sida vid sida. Vi serverar vår rikliga lunch med inspiration från torget i Nice vardagar kl. 11–14. Restaurangens hemsida: här.

Amarillo

I Amarillo serveras stadens bästa texmex-mat, kalla drycker , avslappnad stämning och party. Restaurangens hemsida: här.

Coffee House

Coffee House är mer än ett café. Den är en ungdomlig cafébar med internationell stämning. Coffee House har ett brett urval salta och söta smårätter samt högklassiga kaffe- och tenjutningar. Restaurangens hemsida: här.

Park café Makia

Charmigt kafé i centrala Uleåborg! Parkkaféet Makia ligger i centrum av Uleåborg i Otto Karhi-parken. Det är ett trivsamt och hemtrevligt kafé med en modern twist. Varje morgon serveras en stadig frukost där nystekt omelett och färsk frukt ingår. Vid lunch serveras sallader, soppa och läckra kaféprodukter. På kvällen kan man besöka Makia för att njuta av gott kaffe med bakverk, matiga smörgåsar i bästa smörrebrödstil eller till exempel ett glas bubbel. Frukost serveras från måndag till söndag. Sallader och sopplunch serveras vardagar kl. 10.30–18 samt lördagar och söndagar kl. 13.30–18. Restaurangens hemsida: här.

Grill it!

Välkommen att njuta av hjärtlig service i Uleåborg. Bakom de stiliga bågfönstren skapar vi unika ögonblick till vardags och fest och grillar oförglömliga delikatesser över öppen eld – stämningsfulla stunder och smakupplevelser som du vill återvända till. Restaurangens hemsida: här.

Rosso

Rosso är en bekant italiensk klassiker, av vars avkopplande atmosfär finländarna redan har njutit under fem årtionden. Hos oss kan du avnjuta de mest älskade klassikerna, fantastiska nyheter och framför allt de allmänt kända pizzorna. Rosso är en glad restaurang dit du är välkommen med gäng som gäng!

Restaurangens hemsida: här.

Bacaro Doppio

Bacaro Doppio är ett avspänt elegant vardagsrum som är tillägnat vänner av äkta italienskt kaffe, vin och delikatesser. Här kan du känna stämningen i ett grändkafé i Venedig. I Bacaro Doppio dricker du en espresso gjord av en äkta barista, avnjuter du en lätt lunch, gottar du dig med artesanglass eller tar du med dig en smaklig matsäck.Restaurangens hemsida: här.