Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Superior Twin

Sök lediga rum

Ljust och trivsamt Superior-rum med två sängar och trägolv. Ett rum för dig som uppskattar en högklassig säng och en god nattsömn. Rummet har sängar med madrass som är designad att harmoniera med hudens temperatur för bästa möjliga sömnupplevelse. Rummen har kylning och utsikt mot vackra Vanajavesi. I utrustningen ingår platt-tv, minibar, badrockar och badtofflor, vattenkokare och möjlighet att stryka kläder. Hos oss vaknar du utvilad och är redo för en ny dag.

Standard Queen, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Trivsamt och elegant rum för hela familjen. Rummet har en dubbelsäng och möjlighet till extrasäng för två barn eller en vuxen. Rummet har trägolv och i dess utrustning ingår platt-tv och möjlighet att stryka kläder.

Svit

Trägolv, Balkong, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Elegant och bekväm svit med två rum på hotellets översta våning. Rummet har en bred dubbelsäng med en madrass som är designad att harmoniera med hudens temperatur för bästa möjliga sömnupplevelse. I vardagsrummet kan du slappna av i en bekväm soffgrupp, som vid behov kan användas som extrasäng. Sviten har en egen bastu och efter badet kan du beundra vackra Vanajavesi från balkongen. Sviten har trägolv och kylande luftkonditionering. I utrustningen ingår platt-tv, minibar, espressokokare, vattenkokare, badrockar och badtofflor och möjlighet att stryka kläder.

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Rum för två personer med elegant inredning. Rummet har trägolv eller textilmatta lämpad för allergiker. I rummet finns två sängar. I utrustningen ingår platt-tv och möjlighet att stryka kläder.

Standard Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

I det här kompakta rummet har vi satsat på sängen. Rummet har en dubbelsäng av Superior-kvalitet med en madrass som är designad att harmoniera med hudens temperatur för bästa möjliga sömnupplevelse. Hos oss vaknar du utvilad och är redo för en ny dag. Rummet har trägolv och utsikt mot den lugna innergården. I utrustningen ingår platt-tv och möjlighet att styka kläder

Superior Queen, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Ljust och trivsamt Superior-rum med bred dubbelsäng och trägolv. Ett rum för dig som uppskattar en högklassig säng och en god nattsömn. Rummet har en dubbelsäng med en madrass som är designad att harmoniera med hudens temperatur för bästa möjliga sömnupplevelse. Rummet har möjlighet till en extrasäng för två barn eller en vuxen. Rummen har kylning och utsikt mot vackra Vanajavesi. I utrustningen ingår platt-tv, minibar, badrockar och badtofflor, vattenkokare och möjlighet att stryka kläder. Hos oss vaknar du utvilad och är redo för en ny dag.

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Rum för två personer med elegant inredning. Rummet har två sängar och möjlighet till en extrasäng för en vuxen. Rummet har trägolv och i dess utrustning ingår platt-tv och möjlighet att stryka kläder.

SuperiorX King

Badkar, Balkong, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Fräscht och rymligt Superior-rum med fantastisk utsikt. Dessa rum på hotellets översta våning är försedda med luftkonditionering och en egen balkong med fantastisk utsikt mot Vanajavesi. Rummets säng har en madrass som är designad att harmoniera med hudens temperatur för bästa möjliga sömnupplevelse. I rummets utrustning ingår badkar, badrockar och badtofflor, platt-tv, minibar, vattenkokare och möjlighet till att stryka kläder. Det här är rummet för dig som uppskattar fridfull sömn och en fantastisk utsikt oberoende av årstid.

Suite

Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Denna fantastiska svit finns på hotellets översta våning. Svitens fönster och balkong har en vacker utsikt mot Vanajavesi. Sovrummet i den personliga sviten har en bred dubbelsäng med en madrass som är designad att harmoniera med hudens temperatur för bästa möjliga sömnupplevelse. I sovrummet finns en elegant soffgrupp och egen bastu. Sviten har trägolv och kylande luftkonditionering. I utrustningen ingår platt-tv, minibar, espressokokare, vattenkokare, badrockar och badtofflor och möjlighet att stryka kläder. Soffan kan vid behov användas som extrasäng.

Superior Queen

Trägolv, Badkar, Balkong, Skrivbord eller arbetsbord, Minibar

Sök lediga rum

Ljust och trivsamt Superior-rum med bred dubbelsäng och trägolv. Rummen ligger på hotellets översta våning. Ett rum för dig som uppskattar en högklassig säng och en god nattsömn. Rummet har en dubbelsäng med en madrass som är designad att harmoniera med hudens temperatur för bästa möjliga sömnupplevelse. Rummen har en egen balkong mot en lugn gata. I utrustningen ingår platt-tv, minibar, badrockar och badtofflor, vattenkokare och möjlighet att stryka kläder. Hos oss vaknar du utvilad och är redo för en ny dag.