Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Superior Twin

Sök lediga rum

Ett ljust och trivsamt Superior-rum med separata sängar och trägolv. Rummen ligger på hotellets 4:e våning och från fönstren har du en fantastisk utsikt över Vånå. Rummen har separat luftkonditionering och till utrustningen hör platt-tv, minibar, badrockar och -tofflor samt strykredskap. Alla rum har också en vattenkokare så att du kan koka kaffe eller te till dig.

Standard Queen, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Ett hemtrevligt och stilfullt rum där hela familjen trivs. Från fönstret har du utsikt över antingen Vånå eller den närliggande parken. Rummet har dubbelsäng, och det finns möjlighet att få en extrasäng som är lämplig för två barn eller en vuxen. Rummet har trägolv och är utrustat med platt-tv och strykredskap.

Svit

Trägolv, Balkong, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

I den stiliga Juniorsviten med två rum övernattar du bekvämt. Sovrummet har en bred dubbelsäng och i vardagsrummet finns en bekväm soffgrupp. Sviten har egen bastu och efter badet kan du beundra vackra Vånå från balkongen. Sviten har trägolv och klimatanläggning. Till utrustningen hör platt-tv, minibar, espressomaskin, badrockar och -tofflor samt strykredskap. Soffan kan vid behov fällas ut som extrasäng.

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Ett förstklassigt och stilfullt inrett Original-dubbelrum. Från fönstret har du utsikt över antingen Vånå eller den närliggande parken. Rummet har trägolv eller en textilmatta som även lämpar sig för allergiker. Rummet har separata sängar och är utrustat med platt-tv och strykredskap.

Standard Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Ett rum för dig som uppskattar en högklassig säng och en god nattsömn. Rummet har en dubbelsäng av Superior-kvalitet med en madrass som är designad att efterlikna hudens temperatur för bästa möjliga sömnupplevelse. Hos oss vaknar du utvilad och är redo för en ny dag. Rummet har trägolv och utsikt mot den lugna innergården.

Superior Queen

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Ett ljust och trivsamt Superior-rum med dubbelsäng, soffa och trägolv. Rummen ligger på hotellets 4:e våning och från fönstren har du en fantastisk utsikt över Vånå. Rummen har separat luftkonditionering och till utrustningen hör platt-tv, minibar, badrockar och -tofflor samt strykredskap. Alla rum har också en vattenkokare så att du kan koka kaffe eller te till dig.

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Ett fräscht och trivsamt inrett Original-dubbelrum. Rummet har trägolv och separata sängar, och det finns möjlighet att få en extrasäng. Till utrustningen hör platt-tv och strykredskap.

SuperiorX King

Badkar, Balkong, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Ett fräscht och rymligt Superior-rum med en bred dubbelsäng och trägolv. Dessa rum ligger på hotellets översta våning och har egen balkong med en vacker utsikt över antingen Vånå eller den närliggande parken. Vissa rum har separat luftkonditionering. Till rumsutrustningen hör badkar, badrock och -tofflor, platt-tv och strykredskap. Alla rum har också en vattenkokare så att du kan koka kaffe eller te till dig.

Suite

Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Villa Cubin Suite ligger på hotellets översta våning och från fönstren har du en fantastisk utsikt över Vånå. Sovrummet i denna personliga svit har en bred dubbelsäng, och i vardagsrummet finns en snygg soffgrupp. Du har också egen bastu där du kan njuta av ett avkopplande bad. Sviten har trägolv och klimatanläggning. Till utrustningen hör platt-tv, minibar, espressomaskin, badrockar och -tofflor samt strykredskap. Soffan kan vid behov fällas ut som extrasäng.