Sök bokning

hotel-logo

Med barn

I Tavastehus finns det många trevliga aktiviteter för barn

Visste du att det finns över hundra lekparker i Tavastehus?

Aktiviteter för barnfamiljer

Utöver lekparkerna erbjuder Kauriala trafikpark och kulturcentret ARX med gallerier trevliga gratisaktiviteter för barnfamiljer i Tavastehus. I trafikparken får barnen möjlighet att lära sig trafikregler i en miniatyrvärld, och i ARX finns utställningar och workshoppar för alla åldrar. Förutom ARX underhåller inomhuslekparken Hugo och underhållningscentret Hämptön med laserspel barnen även under regniga dagar.

På sommaren kan man se får som fungerar som landskapsvårdare runt om i Tavastehus och på djurgården i Kissankulma finns det också många olika slags djur att beundra. I Tavastehus finns det mångsidiga badmöjligheter, alltifrån utebad och simhallar till spa. Klätterparkerna och vattensportcentret erbjuder aktiviteter även för våghalsiga. Kolla in de andra tipsen här.

På vårt hotell finns spel som du kan låna upp till rummet, och inomhusträdgården Smart Grow med fiskar i entrén är intressant för alla åldrar.

Som tilläggstjänst kan du beställa ett överraskningspaket från Onni Orava för att glädja de minsta gästerna. De minsta i familjen har också beaktats i hotellets restaurang Le Blason, som har en barnmeny.

Fler tips hittar du under Sevärdheter och aktiviteter.

Övernatta med barn på Vaakuna

På Vaakuna bor du enkelt och bekvämt tillsammans med barnen. En egen extrasäng kan bli resans höjdpunkt för minstingen! Åt lite större barn kan du även boka ett eget extrarum. Det här är ett alternativ som också tonåringar gillar.

Du kan enkelt boka en extrasäng i samband med rumsbokningen. En extrasäng för barn kostar 10–25 euro per barn och natt beroende på hotell. Det finns ett begränsat antal extrasängar.

Så här bokar du på nätet:

När du gör bokningen behöver du bara ange rätt antal personer så söker systemet fram ett rum som motsvarar din sökning och räknar även ut priset med extrasängar. Observera att barn under 3 år får övernatta gratis tillsammans med en vuxen!

Ett eget rum för större barn:

Ett extrarum för barnen underlättar inkvarteringen i synnerhet för familjer med äldre barn. Ett extrarum för barn (1–2 barn, 3–15 år) kan bokas per normalprissatt rum för vuxna. Erbjudandet kan inte kombineras med andra förmåner.

I priset ingår övernattning i standardrum för två barn (3–15 år), frukost och gästbastu enligt hotell. Extrasängar och högre rumsklasser kan bokas mot en extra kostnad.

Du får bonus med S-Förmånskortet på rumspriset. Det finns ett begränsat antal extrarum för barn.

FÖRFRÅGNINGAR OM EXTRARUM OCH BOKNINGAR:

Sokos Hotels Försäljningstjänst tfn 0300 870 000, mån–fre kl. 8–18 eller direkt via hotellet.