Ylikiva Vaasa perheille

Alkaen 44 € 
/hlö/vrk/2hh

Ylikiva Vaasa huomioi lapset. Royal Vaasa toivottaa tervetulleeksi perheen pienimmätkin. Huonevaihtoehdoista löytyy majoitus jopa viisi henkiselle perheelle ja yhdistelmähuoneisiin majoittuu vieläkin isompi perhe. Uima-allas on käytössä suurimman osan päivää ja leikkihuone kutsuu pieniä leikkijöitä.

Ravintolat ovat ottaneet perheen pienimmät huomioon jo aamupalasta lähtien. Kaikista ravintoloista löytyy lapsia miellyttäviä vaihtoehtoja ja menyitä. Mitäpä jos ihan ruokailisit minibussissa? Frans & Nicolessa ja Wazacassa on oma leikkitila perheen pienimmille.

Museokohteet houkuttelevat kokemaan, niin mennyttä, kuin nykyistäkin maalaiselämää. Kaupungin ulko- sekä sisäleikkipuistot taas väsyttävät virkeimmänkin vierailijan.

Henkilökuntamme suosittelema Edvininpolku, josta NauravaNappi on kirjoittanut hyvin, on nuorille seikkailijoille mieluisan jännittävä ja taiteen täyttämä luontopolku lyhyen ajomatkan päässä keskustasta.

Suosituin ja isoin ulkoleikkipuisto sijaitsee Onkilahden kupeessa. Laivapuistona tunnettu Onkilahden leikkipuisto on erittäin suosittu niin isompien kuin pienempienkin lapsien keskuudessa.

Isommille lapsille ja lapsenmielisille aikuisille loistava vaihtoehto on Vaskiluodossa sijaitseva seikkailupuisto Zip Adventure Park.

Original Sokos Hotel Royal Vaasa

Hinta alkaen 44 €/hlö/vrk/2 hh:ssa
 
Hintaan sisältyy:
  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassaunan ja uima-altaan käyttö
 
 
Näin varaat verkkosivuiltamme:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot ja saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksien yhteydessä, kysy tällöin lisäpalveluita suoraan hotellista.
 
 
Lisätietoja:
Myyntipalvelu Original Sokos Hotel Royal Vaasa, puh. +358 (0) 10 7840010, sales.royalvaasa@sokoshotels.fi. Myyntipalvelu avoinna arkisin klo 8.00 - 17.00. Puhelun hinta 010-alkuiseen numeroon: 8,35snt/puh + 12,09 snt/min.
 
Hinta vaihtelee päivän mukaan.
 
Puhelun hinta 010-alkuiseen numeroon: 8,35snt/puh + 12,09 snt/min.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Royal Vaasa

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone