Etusivu

Hae varaus

Edut S-Etukortilla

content-page-hero-image

S-Etukortilla parhaat edut

Asiakasomistajana majoitut Sokos Hotelleissa jopa 25 % päivän hintaa edullisemmin. Lisäksi saat Bonukset.

Edun ja Bonukset saat, kun kirjaudut ja varaat sokoshotels.fi-sivustolla. Kirjautuminen tapahtuu S-käyttäjätilillä. Jos sinulla ei ole tunnusta, luot sen helposti sivun oikeasta yläkulmasta kohdasta Kirjaudu / Luo S-käyttäjätili. S-käyttäjätilistä ja sen käyttöönotosta lisää täällä

Jos koet verkkovaraamisen haasteelliseksi, voit varata huoneen myös myyntipalvelustamme tai suoraan valitsemastasi Sokos Hotellista. Asiakasomistajaetusi on tällöin -5 % päivän hinnasta. Edut ovat voimassa kaikissa 47 hotellissamme Suomessa sekä Tallinnassa ja ne ovat saatavilla ainoastaan varaamalla Sokos Hotellien omista kanavista (ei siis muilta verkkosivuilta). Valinnan varaa riittää ja edut ovat kohdillaan, joten ei kun varaamaan.

Nettihinta S-Etukortilla

Jopa -25 % päivän hinnasta

Kuluton peruutus mahdollinen tulopäivään klo 18 mennessä. Edun saaminen edellyttää S-Etukorttia sekä kirjautumista sivustolle. Maksu hotellissa maksukortilla tai käteisellä. Varaukset sokoshotels.fi-sivustolla. Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän asiakasomistajille. Hinta ja saatavuus vaihtelevat päivän, hotellin ja kysynnän mukaan. Hintaan sisältyy majoitus valitussa Sokos Hotellissa, aamiainen (pl. Heymo 1, Espoo) ja asiakassauna hotellikohtaisesti.

Näin varaat

1. Kirjaudu sisään

Kirjaudu S-Tunnuksella verkkopalveluun. Jos sinulla ei ole tunnusta, voit luoda sen täältä: Luo tunnus

2. Etsi hotelli

Tee hotellihaku valitsemalla haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät ja henkilömäärä sekä merkitsemällä S-Etukortti.

3. S-Etukortti mukaan

Muista ottaa S-Etukorttisi mukaan ja näyttää sitä pyydettäessä.

Sokos Hotellien uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat asiakasomistajan parhaat hotelliedut kuukausittain suoraan sähköpostiisi tästä