Hae varaus

hotel-logo

Break Sokos Hotel Tahkon edut ja tarjoukset

Tervetuloa vieraaksemme Tahkolle, tutustu ajankohtaisiin etuihin ja tarjouksiin alta.

Tahkon talviteatteri + buffetruokailu 69,90€/hlö

Kaikkien aikojen viikonloppu -komediassa kuljetaan hulvatonta Tahko-viikonloppua viettävän mieskolmikon matkassa. Näytelmän ohjaa Ismo Apell ja sen on käsikirjoittanut Pirjo Heikkilä. Tutustu tarjoukseen lisää täältä.

Pidä breikki ja tule bilettämään Tahkolle, alk. 82€/hlö/vrk/2hh:ssa S-Etukortilla. Etu voimassa 1.12.2023-20.4.2024 bile-iltoina.

Majoitu mukavasti Break Sokos Hotel Tahkolla ja vietä hauska bileilta Piazzassa. Tutustu tarjoukseen lisää täältä.

Vietä aktiivinen talviloma Tahkolla, alk. 176€/vrk/2hh S-Etukortilla. Etu voimassa 1.2-1.4.2024.

Tahko on liikkuvien ihmisten talvilomakeskus ja meiltä löydät varmasti jokaisen mieleen jotakin! Majoitu mukavasti keskellä aktiviteetteja Break Sokos Hotel Tahkon juuri uudistetuissa huoneissa. Tutustu tarjoukseen lisää täältä.

Savon suurimmat juhannusjuhlat Tahkolla, varaa majoitus festarialueen kupeesta, alk. 103€/hlö/vrk/2 hh:ssa S-Etukortilla. Etu voimassa 20.-22.6.2024.

Ikimuistoinen keskikesän juhla odottaa juuri sinua! Tule nauttimaan tunnelmallisesta festivaalista ja majoitu Break Sokos Hotel Tahkolla. Tutustu tarjoukseen lisää täältä.

Tahko Goes Kuopio Winefestival, alk. 156€/hlö/2vrk/2hh:ssa S-Etukortilla. Etu voimassa 1.-3.7.2024.

Majoitus rennosti Tahkolla ja nauti toisena iltana viinijuhlien tarjonnasta Kuopiossa. Kyyditys on järjestetty puolestasi. Tutustu tarjoukseen ja lue lisää täältä.