Menu
Kategoriatunnus_Original
Tallinnassa tapahtuu

VIRU 50 kabareelipulla majoitustarjous Tallinnassa

50 €  /vrk/2 hh

 

Viru-ho­tel­lin show & din­ner -ra­vin­to­la Me­ri­neit­si on jo täy­des­sä lois­tos­saan syk­syn show-il­to­ja var­ten. Keit­tiö­mes­ta­ri Mar­gus Tamm­pe­re vii­meis­te­lee juh­la­me­nun ma­ku­ja. Lavan ta­ka­na alkaa olla jo jän­ni­tys­tä il­mas­sa… Uusi ka­ba­ree-kausi on al­ka­mas­sa.

50-vuo­ti­aan Ho­tel­li Virun le­gen­daa­ri­seen his­to­ri­aan on aina liit­ty­nyt myös va­rie­tee­tai­de. Vii­meis­ten 12 kau­den ajan ra­vin­to­la Me­ri­neit­si on ollut re­vyy­teat­te­ri Star­light Ca­ba­ret'n ko­tie­stra­di. La­val­la on nähty kuusi al­ku­pe­räi­soh­jaus­ta, 126 re­vyy­nu­me­roa ja yli 600 ka­ba­ree­il­taa, jois­ta ylei­sö on saa­nut naut­tia.Crème de la Crème eli Ho­tel­li Viru 50 ja Star­light Ca­ba­ret'n par­haat palat on vä­ri­kyl­läi­nen kat­saus men­nee­seen ja va­li­koi­ma re­vyy­nu­me­roi­ta, jotka ovat voit­ta­neet ylei­sön sy­dä­met.

Anna lahja it­sel­le­si tai rak­kail­le­si ja tul­kaa juh­li­maan 50-vuo­tias­ta Virua gaa­lail­lal­li­sen ja ka­ba­reen ää­rel­le! Ka­ba­ree­il­to­ja jär­jes­te­tään oh­jel­man mu­kaan 15.10.2021–23.4.2022.

Varaa lip­pusi Viru.​ee verk­ko­kau­pas­ta tai viru.​reservation@​sok.​fi!

 

MA­JOI­TUS­TAR­JOUS!
Kun va­raat liput VIRU 50 juh­la­kau­den ka­ba­ree­hen, voit yöpyä Ori­gi­nal Sokos Hotel Vi­rus­sa juh­la­hin­taan al­kaen 50 €/kah­den hen­gen huone. Juh­la­hin­tai­sia huo­nei­ta ra­joi­tet­tu määrä, va­rauk­set suo­raan ho­tel­lis­ta viru.​reservation@​sok.​fi tai +372 6809300. 

 

Tur­val­li­suus Tal­lin­nas­sa ja Ori­gi­nal Sokos Hotel Vi­rus­sa - huo­leh­di­taan toi­sis­tam­me
Vi­ros­sa on ta­sa­val­lan hal­li­tuk­sen pää­tök­ses­tä voi­mas­sa Covid-19 sään­tö tar­tun­ta­tur­val­li­suu­den val­von­nas­ta si­sä­ti­lois­sa alk. 1. hen­ki­lös­tä. Toi­mim­me mää­räys­ten mu­kai­ses­ti, joten pyy­däm­me ole­maan val­mis esit­tä­mään hen­ki­lö­kun­nal­lem­me ro­ko­tus­to­dis­tus, ne­ga­tii­vi­sen PCR -tes­tin to­dis­tus tai to­dis­tus COVID -lä­päi­sys­tä ja hen­ki­löl­li­syys­to­dis­tus. Lue lisää ho­te­lis­sa voi­mas­sa ole­vis­ta tur­va­sään­nöis­tä ja mat­kus­tus­sään­nöis­tä Vi­roon

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Viru

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.