Menu
Break Sokos Hotel Koli, Koli, Pohjois-Karjala, illallispaketti Vietä herkullinen loma Kolilla!

Viikonloppu kynttilänvalossa Kolilla

alk. 273 €  /2 hlö/vrk/2hh

Kynttilänvalossa Kolilla

Koe rentouttava hotelliloma Kolilla ja uniikki menu Aino Grill It! -ravintolan maisemissa - tätä menua et löydä listalta! Maukas kolmen ruokalajin menu, hetki rauhassa ruokaillen ja yö hotellin pehmeissä lakanoissa. Ihaile maisemia ja nauti ruoasta tunnelmallisella illallisella!
 

Menu Aino
Kuhaceviche maalaislimpun kera
Poronpaistia, punaviinikastiketta, palsternakkapyrettä, ruusukaalia
Lakka Crème brûlée marengin kera
 

Alk. 273 €/2 hlö/vrk/2hh
Kynttilänvalossa Kolilla -paketti sisältää:

  • majoituksen Break Sokos Hotel Kolilla
  • kolmen ruokalajin Menu Ainon Grill It Kolilla (1 menu/hlö/viipymä). Huom. juomat eivät kuulu pakettiin.
     

Paketti saatavilla perjantaisin ja lauantaisin 1.9.-31.12.2023 välisenä aikana. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä. Varauskoodi DINNER. Huomioithan, että pakettii sisältää 1 menun/henkilö/majoitusaika. Paketti on pakkogaranteerattava. Varaukset min. 3 vrk ennen saapumista.

Varaathan pöydän ennakkoon Grill It! Kolille haluamaasi kellonaikaan. Pöydän voit varata täältä nimelläsi. Mainitsethan pöytävarausta tehdessäsi, että sinulla on Kynttilänvalossa Kolilla -pakettiin kuuluva Menu Aino sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat. Menu Aino on myynnissä ainoastaan tähän pakettiin kuuluvana. Menua ei voi vaihtaa toiseen menuun eikä ruokalajeja vaihtaa muuhun ruokalajiin. Otamme huomioon ennakkoon ilmoitetut allergiat. Vegaanivaihtoehdoksi saatavilla eri menu, ilmoitathan tästä pöytävarauksen yhteydessä. Huomioithan, että majoituspakettiin sisältyy 1 menu/hlö majoitusaikanasi.

Näin varaat osoitteesta sokoshotels.fi:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot ja syötä varauskoodi DINNER. Huom. paketti varattavissa vain sokoshotels.fi vanhemman version sivuilta, ei beta-sivustolta. Varaukset min. 3 vrk ennen saapumista. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomioithan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista. Paketti on pakkogaranteerattava.
 

Lisätietoja:
Break Sokos Hotel Kolin myyntipalvelu puh. 020 1234 660, sales.karelia@sokoshotels.fi
Puhelun hinta 8,35 snt/puh. + 16,69 snt/min.

Hinnasta saa Bonusta S-Etukortilla. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin ja alennuksiin. Hinta ei sisällä S-Card-etuja. Kampanjahintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä, tarjous koskee vain uusia varauksia. Saatavuus vaihtelee päivän mukaan.

 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Koli

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.