sviitti, Kimmel, Pohjois-Karjala, Joensuu
Kategoriatunnus_Original
Uusi upea sviitti Original Sokos Hotel Kimmelissä!

Vietä yö Kimmelin upeassa sviitissä!

Jopa -25%  

Original Sokos Hotel Kimmelin va­loi­sa ja rai­kas sviitti si­jait­see ho­tel­lin tyy­lik­kääs­ti uu­dis­te­tun sii­pio­san ylim­mäs­sä ker­rok­ses­sa. Iso sau­nas­viit­ti (72 m2) koos­tuu makuu- ja olo­huo­nees­ta sekä sau­nao­sas­tos­ta. Ma­kuu­huo­neen hulp­pea 200 cm leveä pa­ri­vuo­de on kuin kei­das iha­nil­le yö­unil­le. Olo­huo­nees­sa on soh­va­ryh­mä, jonka vuo­de­soh­viin pe­taam­me tar­vit­taes­sa pedit nel­jäl­le ai­kui­sel­le tai lap­sel­le.

Tämä hulp­pea huo­neis­to toi­mii lois­ta­vas­ti myös yksi­tyis­ten juh­lien tai laa­duk­kai­den bis­nes­ta­paa­mis­ten näyt­tä­mö­nä. Tu­le­vien mor­sia­mien val­mis­tau­tu­mis­ta elä­män­sä tär­keim­pään het­keen aut­taa svii­tin kam­paus­pöy­tä. Varaa luk­sus­ta eri­tyi­siin het­kiin!

Huo­ne­va­rus­te­luun kuu­luu ve­den­kei­tin, mi­ni­jää­kaap­pi, il­mai­nen lan­ga­ton net­tiyh­teys, taulu-tv, työ­pöy­tä, si­li­tys­mah­dol­li­suus, sää­det­tä­vä il­mas­toin­ti ja hius­ten­kui­vaa­ja.

Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu

Jopa -25 % päivän hinnasta kirjautuneelle asiakasomistajalle S-Etukortilla.
 

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen
     

Näin varaat:
Parhaan hinnan saat kirjautumalla S-käyttäjätililläsi verkkosivuillemme. Näin pääset hyödyntämään asiakasomistajan parhaan edun -25 % Päivän hinnasta. Jos sinulla ei ole tunnusta, voit luoda sen sivun oikeasta ylälaidasta kohdasta Kirjaudu > Luo S-käyttäjätili. Voit myös tehdä varauksen ilman kirjautumista.

Tee hotellihaku valitsemalla haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät ja henkilömäärä sekä merkitsemällä S-Etukortti. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Lisää varaukseesi myös haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisäpalveluita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
 

Lisätietoja:
Joensuun Sokos Hotels myyntipalvelusta sales.karelia@sokoshotels.fi tai 020 1234 660.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Kimmel

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.