Menu

Vietä makumatka Bomballa!

alk. 237 €  /2 hlö/vrk/2hh

Makumatka Bomballa

Vietä herkullinen hetki uusien ravintola Bomban menujen parissa ja yövy hotellin pehmeissä lakanoissa. Ravintola Bomban uudet menut ovat keittiötoimenpäällikkö Pasi Brillin taidonnäytteitä. Pääosaa näyttelevät paikalliset raaka-aineet, kuten oman kylän juurekset, pohjoiskarjalaiset marjat, Pielisen kuha, lähimetsistä saatua peuran- ja karhunliha ja Hauhalan Hanhifarmin hanhenpaistit. Makumatka Bomballa -paketti sisältää yhden menun per henkilö Bomban talolla sekä majoituksen. Menun voit valita neljästä eri uudesta Bomban talon menusta: Menu Peura, Menu Kuha, Menu Mangalitza tai Menu Vegan. Paketti saatavilla perjantaisin ja lauantaisin saatavuuden mukaan.
 

Makumatka Bomballa alk. 237 €/2 hlö/vrk/2hh

Illallispaketti sisältää:

  • Majoituksen Break Sokos Hotel Bomballa
  • Kolmen ruokalajin menun ravintola Bomballa (1 menu/hlö/viipymä). Voit valita 4 eri menusta: Menu Peura, Menu Kuha, Menu Mangalitza tai Menu Vegan (Valamo Menu ei ole valittavissa pakettiin).
     

Paketti saatavilla vain perjantaisin ja lauantaisin 1.9.-31.12.2023 välisenä aikana. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä. Varaukset min. 1 vrk ennen saapumista. Varauskoodi MAKUMATKA. Huom. mikäli varaat paketin useammalle päivälle, niin huomioithan että pakettiin kuuluu vain 1 menu/hlö/viipymä.

Huom. varaathan pöydän ravintola Bombasta haluamaasi kellonaikaan. Pöydän voit varata täältä nimelläsi. Kirjoitathan kommenttikenttään, että olet varannut Makumatka Bomballa -paketin. Huomioithan, että majoituspakettiin sisältyy 1 menu/hlö majoitusaikanasi. Majoituspakettiin ei kuulu juomia. Haluamasi ruokajuomat voit ostaa paikan päältä ravintolasta.
 

Näin varaat osoitteesta sokoshotels.fi:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot ja valitse päiväksi joko pe-la 1.9.-31.12.2023 väliseltä ajalta ja syötä varauskoodi kohtaan MAKUMATKA. Huom. paketti varattavissa vain sokoshotels.fi vanhemman version sivuilta, ei beta-sivustolta. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomioithan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
 

Lisätietoja:
Break Sokos Hotel Kolin myyntipalvelu puh. 020 1234 660, sales.karelia@sokoshotels.fi
Puhelun hinta 8,35 snt/puh. + 16,69 snt/min.

Hinnasta saa Bonusta S-Etukortilla. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin ja alennuksiin. Hinta ei sisällä S-Card-etuja. Kampanjahintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä, tarjous koskee vain uusia varauksia. Saatavuus vaihtelee päivän mukaan.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Bomba

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.