Menu
Kategoriatunnus_Original
Mikkelin satama

Vastaanoton vinkit elokuulle

 

 

Moderni Tiedekeskus Muisti on auennut 4.6.2021.

Muisti kertoo sodan vaikutuksista yhteiskuntaan. Tämä on ehdoton vierailukohde kaikille, joita sotahistoria kiinnostaa ja erityisesti heille, joita se ei kiinnosta.  

 

Mikke-Junan kyytiin voi hypätä vielä 15.8. asti. Hyppää kyytiin kirjaston pääpysäkiltä tai reitin varrelta. Reitti kiertää kantakaupungin nähtävyyksien ja käyntikohteiden ympäri.

 

Koko perheen suosikki Visulahti on avoinna 8.8 saakka. Alueelta löytyy Dinosauria vesipuisto, Hyperdino - sisäleikkipuisto ja ikisuosikki Vahakabinetti. Liput VIsulahteen voit ostaa kätevästi Vaakunan vastaanotosta erikoishintaan 21€ / hlö. Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät Visulahteen veloituksetta. 

 

Maankuulu Mikkelin Tori sijaitsee korttelin päässä Vaakunasta. Suuntaa torille seuraamaan eteläsavolaista elämänmenoa ja nauttimaan torin antimista. Tänä kesänä torilta löydät mm. Jungle Juice Barin, Helle - kuplavohvelibaarin, Rullis - jätskikioskin ja Haapasalon Hatsapurileipomon hatsapurit. Torilla järjestetään kuukausimarkkinat 7.8.2021. 

 

Kesäteatteriesitykset pyörähtävät käyntiin 23.6.2021. Tänä kesänä pääsemme seuraamaan Juha "Junnu" Vainion elämää näytelmässä Sellaista Elämä On. 

 

Naisvuoren Näkötorni on avattu 1.5.1912. Näkötorni ja sen juurella toimiva Cafe Naisvuori ovat Mikkelin tunnetuimpia maamerkkejä. Huikeat maisemat yli Mikkelin ja kaupungin parhaat vohvelit tekevät Naisvuoresta kesän ehdottoman vierailukohteen. Cafe Naisvuori on avoinna elokuussa joka päivä. 

 

Puistokonsertit ovat perinteinen osa Mikkelin kesän kulttuuritarjontaa. Konserteissa paikalliset kuorot, orkesterit ja muut taiteilijaryhmät saavat esiintymismahdollisuuden Kirkkopuistossa. Elokuussa puistokonsertteja järjestetään tiistaisin ja torstaisin, tutustu ohjelmistoon täällä.

 

Mikkelin satamassa järjestetään tänäkin vuonna perinteiset kalamarkkinat 20.-22.8. Runsaasti herkkuja paikan päällä nautittavaksi ja kotiin vietäväksi. Ohjelmassa on myös mm. autohuutokauppa, poliisiveneen esittelyä, kalankäsittelynäytöksiä ja musiikkiesityksiä.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.