Uudistetut sviitit Oulun Arinassa

Jopa -25%  

Heleän sävyinen Lohi - suite kuiskii tarinoita valjastamattomomasta virrasta. Pohjoisen kirkkaat vedet ja vapaana vaeltava kuningaskala lohi ovat inspiroineet tämän huoneen tunnelmaa. 

Tunnelmallinen Terva -suite on hieman tilavampi kuin viereinen peilikuvansa. Elegantti värimaailma ammentaa juurevasta tervasta, josta tämän pohjoisen kaupungin vauraus on peräisin.   

Molemmissa huoneistoissa on erillinen makuuhuone parivuoteella sekä koko huoneiston leveä parveke Rotuaarille päin. Suiteista löytyy oma sauna hemmottelevine kylpytuotteineen sekä erillinen wc.  Olohuoneen sohva on levitettävä vuodesohva, eli nukkumapaikat löytyvät lisäksi kahdelle lapselle tai yhdelle aikuiselle. Molemmissa huoneistoissa on minibar sekä ylellinen Nespresso Momento - kahvinkeitin, jolla voi valmistaa lempikahvia milloin vaan. Pöytäryhmän ääressä voi pitää vaikka pienen palaverin. Terva-sviitissä pöytäryhmä on kuudelle henkilölle ja Lohi-sviitissä 4 henkilölle. Suuri screen on varustettu chrome cast - tekniikalla. 

Original Sokos Hotel Arina, Oulu

Jopa -25 % Päivän hinnasta kirjautuneelle asiakasomistajalle S-Etukortilla
 
Hinta sisältää:
  • majoituksen
  • hotelliaamiaisen
  • asiakassaunan, kuntosalin sekä leikkitilan käytön
  • 15 % alennuksen Oulun Sokokselle S-Etukortilla ja avainkorttikotelolla
  • S-Bonukset
 
Näin varaat: Parhaan hinnan saat kirjautumalla S-käyttäjätililläsi osoitteeseen sokoshotels.fi ja valitsemalla hotellihaussa kohdan "S-Etukortti", jolloin alennus on -25 % päivän hinnasta. Ilman kirjautumista S-Etukortilla alennus -10 % päivän hinnasta. Tee hotellihaku Original Sokos Hotel Arinaan valitsemalla majoituksen päivämäärät ja henkilömäärä sekä merkitsemällä S-Etukortti. Huomaathan, että lisäpalveluita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
Jos sinulla ei ole vielä S-käyttäjätiliä, voit luoda sen sivun oikeasta ylälaidasta kohdasta Kirjaudu > Luo S-käyttäjätili. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.
 
Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän asiakasomistajille. Hinta vaihtelee Päivän mukaan, alennus lasketaan Päivän hinnasta.
Hinnasta saa S-Etukortilla Bonusta, mutta ei muita hintaetuja. Hinta ei myöskään kerrytä muiden kanta-asiakasohjelmien etuja tai pisteitä.
 
Lisätietoja: Original Sokos Hotel Arinan myyntipalvelusta (ark. klo 8-17) puh. 083123255 tai emaililla sales.oulu@sokoshotels.fi

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Arina

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.