Menu
Kategoriatunnus_Original

Tutustu Helsinkiin pyöräillen ja majoitu Original Sokos Hotel Triplassa

alkaen 95 € 
/ 2 hlö / vrk / 2 hh

Joko olet tutustunut Helsinkiin polkypyörän selästä? Pyöräily avartaa sekä läheltä että kaukaa saapuvia kyläilijöitä. 

Jos saavut staycationille omalla pyörällä, voit jättää pyörän kätevästi säilytykseen kauppakeskuksessa sijaitsevaan maksuttomaan pyöräparkkiin. Polkupyörille on varattu 3 400 pysäköintipaikkaa. ­Pyöräparkeista ­löytyy ­myös sähköpyörille latauspisteitä, polkupyörien pesupaikka ­ja­ välineitä­ pientä ­huoltoa­ varten.­ Pyöräparkki on avoinna klo 6-23 ja voit jättää sinne pyöräsi myös yöksi. Lisäinfoa pyöräparkista löydät kätevästi täältä.

Pääkaupunkiseudulla on kattava kaupunkipyörien verkosto, eli jos et halua ottaa omaa pyörää mukaan, aivan hotellimme vieressä Pasilan asemalla on lähin kaupunkipyöräasema. Kaupunkipyörän käyttöoikeuden voi ostaa kätevästi ennanakkoon täältä

Helsingissä on 1 200 kilometriä pyöräteitä, joten pyörällä pääsee käytännössä minne vain kaupungissa. Pyörä on usein nopein tapa liikkua alle viiden kilometrin matkat. Alla olevat palvelut auttavat löytämään omat reittisi.  Reittiopas neuvoo hyviä pyöräilyreittejä ja sen lisäksi Helsingin kaupunki on kerännyt listan Helsingin kotiseutupyöräilyreiteistä, jotka kannustavat omatoimiseen lähiliikuntaan. Reitit esittelevät eri kaupunginosien historiaa, luonto- ja kulttuurinähtävyyksiä sekä tekevät tutuksi kaupungin eri alueiden ominaispiirteitä. Kotiseutupyöräreiteillä voit tutustua Helsingin kaupunginosien eri kohteisiin pyöräillen joko yksin tai ryhmissä.

 
Kotiseutupyöräilykarttoja on laadittu koko Helsingin alueelta 29 kappaletta. Reittien pituudet on merkitty karttoihin ja niiden pituudet vaihtelevat 10:stä 30:een kilometriin. Reittien kiertoon voit varata aikaa tunnista kokonaiseen päivään. Reittejä voit pyöräillä oman tahdin, kiinnostuksen ja kunnon mukaan. Samalla saat hyödyllistä arkiliikuntaa - jo 15 minuutin pyöräily edistää kuntoa ja terveyttä. Kotiseutupyöräilykartat löydät täältä linkkiä klikkaamalla: 
 
KESÄ SOKOS HOTELLEISSA, Päivän Hinnasta -25%.
 
Iha­nat ke­säyöt Sokos Ho­tel­leis­sa jopa -25 % Päi­vän hin­nas­ta, kun kir­jau­dut si­vus­tol­lem­me! Ei en­nak­ko­mak­sua ja ku­lu­ton pe­ruu­tus­mah­dol­li­suus tu­lo­päi­vään klo 18 men­nes­sä. No­peat va­raa­vat par­haat pääl­tä jo tä­nään!
Et tar­vit­se va­raus­koo­dia.
 
Hintaan sisältyy:
majoitus valitussa Sokos Hotellissa
aamiainen (poislukien: Heymo 1)
asiakassauna hotellikohtaisesti
 
Varaukset vain sokoshotels.fi-sivustolla. Edun varaaminen edellyttää S-Etukorttia sekä kirjautumista sivustolle. 
 
Näin tarkistat hinnan ja teet varauksen kampanjahinnalla:
Kirjaudu S-käyttäjätilillä verkkopalveluun sivuston oikeasta yläkulmasta. Varmista, että olet liittänyt asiakasomistajatietosi tunnukseesi päästäksesi varaamaan kampanjahintaisen huoneen. Jos sinulla ei ole tunnusta, voit luoda sen sivun oikeasta yläkulmasta aloittamalla kohdasta Kirjaudu / Luo S-käyttäjätili.
Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (hotelli, majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärä). Jos kampanjahinta hakemallesi päivälle ja hotellille tarjolla, näkyy se nimellä "Nettihinta S-Etukortilla", joka on -25 % Päivän hinnasta, sekä Päivän hinta.
Lisää varaukseesi myös haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.
 
LÄM­PI­MÄS­TI TER­VE­TU­LOA YÖ­KY­LÄÄN!  

 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Tripla

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.