Talvilomalle Original Sokos Hotel Triplaan

alk. 95 € 
/vrk/2 hh

Meillä Original Sokos Hotel Triplassa staycation on todellinen stationcation. Pasilan asemalta liukuportaat ylös ja oikealle, niin olet jo perillä. Nähtävää ja koettavaa löytyy sekä Mall of Triplasta että Pasilan ympäristöstä. Tässä muutama vinkkimme Pasilan vierailullesi:

 

Pasilan katutaidekierrokset, Pasila Street Art Tours 2021, järjestetään lauantaisin joka toinen viikko kello 11. Kierrokset pidetään englanniksi, mutta tilauksesta kierroksia tehdään myös suomeksi, saksaksi ja venäjäksi. Kahden tunnin kierroksen aikana näet paljon katutaidetta graffiteista stensiileihin, isoihin muraaleihin ja keraamiseen taiteeseen. Kuulet tarinoita taideteoksista, katutaiteen historiasta sekä mielenkiintoisia yksityiskohtia Helsingistä, joita yksikään muu opas ei sinulle kerro.

Kierros alkaa hotellimme edestä kello 11.00. Samalla voi tutustua hotellin aulassa olevan vaihtuvaan urbaanin taiteen näyttelyyn. Kierros päättyy Pasilan kaupunkitaidekeskukselle ja siellä olevaan näyttelyyn. Kierrokselle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Kierroksen hinta on vapaavalintainen (suositus vähintään 10 €). Kierroksen tuotot menevät Helsinki Urban Art  -yhdistyksen toimintaan ja uusien katutaideteosten tekemiseen. 

Voit myös tutustua katutaiteeseen vastaanotostamme saatavan kartan opastuksella. Pirteät pakkaspäivät ovat mitä parhainta aikaa ihastella katutaidetta!

 

Triplassa on aina hyvä sää surffata. Sisäsurffaus on sisätiloissa harrastettava vesiurheilulaji, joka sopii niin lapsille kuin aikuisillekin! Surf House Helsinki sijaitsee kauppakeskuksen kellarikerroksessa, down underissa. Surf House Helsinki järjestää ohjattuja tunteja niin innokkaille vasta-alkajille kuin myös kokeneemmillekin harrastajalle. Lisäksi Surf Housesta löytyvät saunatilat, baari ja ravintola, sekä beach club pitävät huolen kaikkien viihtyvyydestä, vaikkei laudan päälle itse kapuaisikaan!

 

Musiikkimuseo Fame Mall of Triplassa tarjoaa uuden ajan teknologialla kuorrutettuja elämyksiä kotimaisesta musiikista; sinfonioista suomiräppiin ja kansanmusiikista heavy rockiin ainutlaatuista virtuaalikaraokea unohtamatta. Musiikkimuseo Fame on auki joka päivä. Hotellivieraamme saavat viiden euron (-20 %) alennuksen pääsylipun hinnasta majoituspäivänä avainkorttikoteloa näyttämällä.

 

Kurkkaa hotellimme edulliset hiihtolomahinnat! 

Original Sokos Hotel Tripla, Helsinki

Alk. 100 €/vrk/2 hh

Lisävuode lapselle + 20 €. 

Hintaan sisältyy:

  • aamiainen
  • asiakassauna varaustilanteen mukaan

Näin tarkistat hinnan ja varaat: Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärä) - muista valita myös "S-ETUKORTTI". Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Hinta ja saatavuus vaihtelevat päivän mukaan.

Lisätietoja: Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000, ma-pe klo 8-18 tai suoraan hotellista, puh. 020 1234  611

Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.
 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA YÖKYLÄÄN! 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Tripla

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.