Talvilomalle Mikkeliin

alk. 114 € 
/vrk/2 hh

Mikkelissä on runsaasti mukavaa talvista tekemistä ja nähtävää niin lapsiperheille, pariskunnille, ystävyksille kuin yksin matkustavillekin. Nyt voit varata talviloman Mikkelissä mukavaan pakkastarjoushintaan.

Tarjoushinta saatavilla majoitukseen ajalla 17.2.-9.3.2023

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

Hinta 94 €/vrk/yhden hengen huone tai 114 €/vrk/kahden hengen huone
Lasten lisävuode 10€/vrk

Hintaan sisältyy:

  •     majoitus
  •     aamiainen
  •     hotellisaunan käyttö

Varauksen teet kätevästi verkkosivuiltamme: Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Varauskoodi: BTALVILOMA23. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Varaukset viimeistään 3 vrk ennen saapumista.

Hinnasta saa Bonusta S-Etukortilla. Huoneita saatavilla rajoitettu määrä. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin ja alennuksiin. Hinta ei sisällä S-Card-etuja.

Lisätiedot Myyntipalvelusta p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi.

Mikkelissä on paljon mukavaa tekemistä ja nähtävää

Mikkelissä on hyvät mahdollisuudet nauttia talvesta luonnossa.

Mikkelissä on kymmeniä kilometrejä hyväkuntoisia hiihtolatuja. Hiihtämään pääsee vaikka Mikkelin keskustassa Urheilupuiston ladulla. Kalevankankaan ja Urpolan reiteillä löytyy latuja myös vaativampaan makuun. Ajankohtaisen latutilanteen voit tarkistaa ladulle.fi-palvelusta.

Luistelun ystäville löytyy hyväkuntoisia luistelukenttiä niin keskustasta kuin lähialueiltakin. Hänninkentällä luisteleminen on elämys itsessään - ja hyvä syy matkustaa talvilomalla Mikkeliin! Urpolan kentillä löytyy tilaa ja seuraa vaikka leikkimieliseen jääkiekko-otteluun. Mikkelin kaupunki ylläpitää ajantasaista nettisivua luistelukenttien kunnosta.

Lumikenkäretki Saimaalla kruunaa talvisen retken eteläsavolaiseen luontoon. Pukeudu lämpimästi ja ota mukaan eväsreppu ja pilkkionki. Pilkkiminen Saimaalla on rauhoittavaa ja mukavaa ajanvietettä, jossa yhdistyy raitis pakkasilma, luonnosta nauttiminen ja mukava tekeminen - ja saalis on vain plussaa. Lumikengät Mikkelissä vuokraa Etelä-Savon Liikunta ry, ESLi.

Mikkelin laskettelun mekka, uusittu Tornimäki on avoinna tiistaista sunnuntaihin. Tornimäellä on mukavien laskettelurinteiden lisäksi myös koko perheelle sopiva pulkkamäki. Tornimäellä on myös kahvila ja mahdollisuus omatoimiseen makkaranpaistoon.

Talviloma Mikkelissä sisältää historiaa ja kulttuuria.

Mikkeli on tunnettu päämajakaupunkina, mutta historian havinan lisäksi Mikkelissä voi nauttia myös kulttuurista ja erinomaisesta ruuasta.

Kenkäveron pappila-alue palvelee päivittäin myös talviaikana. Kenkäverosta löytyy herkullista ruokaa, designia, käsitöitä ja kulttuuria kauniissa, historiallisessa ympäristössä. Lisätietoja Kenkäverosta löydät täältä.

Kartanotunnelmaa etsiville ykköskohde Mikkelissä on Tertin Kartano vain kahdeksan kilometrin päässä hotellilta. Tertin Kartanon pihapiirissä on ihana tunnelma ja kaunista nähtävää myös talvilomalla. Puodista voit ostaa kotiinviemisiksi herkullisia tuotteita Kartanon omasta pihapiiristä.

Loma Mikkelissä ei ole käynti eikä mikään ilman kierrosta maan parhaissa museoissa. Sodan ja rauhan keskus Muisti on avattu viime kesänä ja interaktiivista tekniikkaa hyödyntävä näyttely on uniikki jokaisella vierailulla. Jalkaväkimuseossa on perusnäyttelyn lisäksi vaihtuvia näyttelyitä mielenkiintoisesta jalkaväen historiasta.

Muista myös tutustua Konsertti- ja kongressitalo Mikaelin ohjelmistoon sekä Mikkelin Teatterin hauskoihin ja tunteita herättäviin näytöksiin.

Ravintola Frans & Michelle palvelee hotellin ensimmäisessä kerroksessa ja herkullisen maalaisranskalaisen ravintolan ruuista voit nauttia myös oman huoneen rauhassa. Tutustu myös muihin S-Ryhmän laadukkaisiin ravintoloihin Raflaamossa.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.