Syyslomareissu Tampereelle

Hauska ja aktiivinen perheloma Tampereella meidän vieraanamme! Moro Sky Baristamme on mahtavaa ihailla Tampereen maisemia joka ilmansuuntaan ja nauttia samalla esimerkiksi herkullista keittolounasta tai ihania mocktaileja. Koko perhe voi ihastella ohikulkevia junia sekä sisäänkäyntimme upeaa Veturi–taontateosta ja junakiskoja Paja Barissamme. Grill It! -ravintolassamme on herkullinen lasten ruokalista, jolta löytyy mm. Kalastajan saalis -annos eli grillattua lohta, bearnaisekastiketta ja perunamuusia. Tampereella on monipuolisesti tekemistä moneen makuun, tässä muutamia vinkkejä mukavaan reissuun!

 

Särkänniemen Karmiva karnevaali valloittaa alueen 10.-17.10.2020. Karmiva karnevaali on saanut vaikutteita eksoottisesta karnevaalikulttuurista ja iltativolitunnelmasta. Pääset kokemaan Särkänniemen huvilaitteet myös tunnelmalliseen pimeään vuodenaikaan ja upeasti valaistuina. Lisätiedot ja liput tapahtuman sivuilta.

 

Hotelliltamme on kulku katettua käytävää pitkin erikoisliikkeiden kauppakeskus Tullintorille. Kauppojen lisäksi siellä on myös tekemistä koko perheelle: Irti maasta kiipeilykeskus, jossa on 14 erilaista kiipeilyseinää, joista korkeimmat ovat yli yhdeksän metriä korkeita!  Prison Islandissa puolestaan on 23 erilaista selliä, joissa ratkotaan erilaisia nokkeluutta ja ketteryyttä vaativia tehtäviä. Megazone on lasertaistelupeli, joka sopii ikään ja kuntoon katsomatta kaikille seikkailunhaluisille.

 

Eläimelliset kahvilat

Kissakahvila Purnauskis: Kahvilassa on vajaa tusina kissoja, joista osa on asustellut ennen löytöeläinkodissa. Kissoja silitellessään voi nauttia à la carte -menun annoksia, tuoreita leivonnaisia tai kymmeniä eri kahvi- tai teelaatuja

3D Crush Café Pupukahvila: Kahvilassa voi vierailla pupujen huoneessa, istuskella niiden seurassa lattialla ja seurata niiden touhuja, kaneille on myös mahdollista ostaa herkkuja. Kahvila on erikoistunut jälkiruokiin.

 

Lasten kulttuurikeskus Rulla: Rullasta löytyy vaikka mitä tekemistä, näkemistä ja taiteilemista etenkin perheen pienemmille lapsille. Keskukseen on täysin vapaa pääsy ja siellä järjestetään usein myös kivoja tapahtumia. Keskus sijaitsee väliaikaisesti osoitteessa Hatanpään valtatie 7 (linja-autoaseman rakennus). Rullan aukiolot ja tapahtumat voit tarkistaa täältä.

 

Poliisi- ja vakoilumuseot: Hervannan kaupunginosassa sijaitsee poliisimuseo, joka on kaikille ilmainen käyntikohde. Poliisimuseossa pääsee istumaan ison poliisiauton penkille ja ihmettelemään rikoslaboratorion vanhoja laitteita sekä Suomen ensimmäistä lottokonetta. Museon pysyvä näyttely valaisee suomalaisen poliisin historiaa ja työtehtäviä aina keskiajalta tähän päivään saakka.

Keskustassa sijaitsevassa vakoilumuseossa pääsee tutustumaan vakoilun värikkääseen historiaan. Museossa kerrotaan kattavasti vakoiluun liittyvistä asioista, kuten salakirjoituksesta, salakuuntelusta, agenttien motiiveista ja työskentelystä sekä nykypäivän tietoverkkovakoilusta. Osaa laitteista pääsee itse kokeilemaan ja museossa voi halutessaan tehdä agenttitestin.

 

Leikkipuistot: Sorsapuiston leikkipuisto on lyhyen kävelymatkan päässä hotelliltamme. Pikku Kakkosen puisto, jonka teemana ovat suositusta lastenohjelmasta tutut hahmot sijaitsee Tampereen keskustassa Koskipuiston kupeessa.  Alueella on mm. kiipeilytelineitä, liukumäkiä ja köysirata. Tutustua voi myös Ransun Puskii-laivaan sekä Maltin ja Valtin poliisiautoon. Aikuisille puistossa on kuntoiluvälineitä. Näsinkalliolla sijaitsee suosittu ja palkittu Tiitiäisen satupuisto. Puistossa on mm. liukumäkiä, patsain koristeltu hiekkalaatikko, trampoliineja ja kiipeilytelineitä.

 

Ideapark: Sijaitsee Lempäälässä, vartin ajomatkan päässä Tampereelta, myös paikallisbusseilla pääsee kulkemaan keskustasta. Koko perheen Zones ideapark on Suomen suurin sisähuvipuisto, joka on jakautunut useaan erilaiseen zoneen eli alueeseen, joista löytyy tekemistä perheen pienimmistä aikuisiin saakka. Lisätiedot ja liput täältä.

 

Pakopelit: Tampereelta löytyy useita pakopelipaikkoja kuten Room Escape, Mysteeri Tampere ja WayOut Tampere. Pakopeli kannattaa varata etukäteen ko. paikan nettisivuilta tai soittamalla.

 

Vastaanottomme väki neuvoo mielellään onnistuneen Tampere loman suunnitellussa ja vastaanotostamme on saatavilla Tampereen keskustan kävelykarttoja sekä esitteitä. Tampereen reissua suunnitellessa kannattaa myös vierailla Visit Tampereen sivuilla.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone