syyslomapori

Syysloman hotelliyöt Porissa vain 80€/1hh tai 2hh/vrk!

80 €  /1hh tai 2hh/vrk

Herkkuja notkuva aamiaispöytä, puhtaat lakanat, pehmeät sängyt, Porin keskustan palvelut kävelymatkan päässä... kuulostaa täydelliseltä syyslomasuunnitelmalta, eikös? Pori tarjoilee loistavan kattauksen puuhaa lomalaisille: läheltämme löytyy Porin huikea uimahalli vesiliukumäkineen ja hyppytorneineen, Kirjurinluodon valtavaan Pelle Hermanni -leikkipuistoon on vain kävelymatka ja elokuvateatterit sekä ravintolapalvelut ovat kaikki niin ikään myös kävelymatkan päässä. Katso lisää: Tekemistä ja nähtävyydet Porissa ja Lasten kanssa Porissa.

Nyt voit varata syyslomasi Porissa entistä matalammalla kynnyksellä, sillä me Vaakunassa räätälöimme syyslomaviikoille huikean etuhinnan!

Original Sokos Hotel Vaakuna, Pori

80€/1hh tai 2hh/vrk

Syyslomatarjous voimassa 9.-24.10.2020 

Lasten lisävuode 10 €/vrk, yli 15v. lisävuode 20€/vrk. Lisävuoteita saatavilla rajoitettu määrä
Huonehinta sisältää yöpymisen, herkullisen aamiaisen, iltasaunan sekä kuntoilutilan vapaan käytön. Tervetuloa nauttimaan! 
 
Huoneita saatavilla rajoitettu määrä. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin ja alennuksiin. Etuhinta on voimassa asiakasomistajien vapaa-ajan matkustukseen. Hinnasta saa Bonusta S-Etukortilla. 
 
Etu voimassa 9.-24.10.2020 saatavuuden mukaan Original Sokos Hotel Vaakuna Porissa. 
 

Näin varaat: 

Tee varauksesi verkossa www.sokoshotels.fi. Valitse hotelliksi Original Sokos Hotel Vaakuna, Pori. Varauskoodi tarjoukselle on BPORISOSYYSLOMA ja tarjoushinnat tulevat esille koodia käyttämällä, mikäli erikoishintaisia huoneita on vielä jäljellä. Valitse huone sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
 
Lisätietoja hotellin myyntipalvelusta:
Original Sokos Hotel Vaakuna, Pori myyntipalvelu puh. 029 004 2002 (ark. 8-16) tai sales.pori@sokoshotels.fi

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Pori

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone