Syyslomalle Tampereen Ilvekseen

alk 113,00 € 
/vrk/2hh

Hotellimme monipuoliset ravintolapalvelut, mukavat huoneet ja rentouttava saunaosasto uima-altaineen takaavat rennon syyslomatunnelman. Jos haluat tutustua kaupungin tarjontaan, valinnanvaraa löytyy!

 

Särkänniemessä vietetään Karmivaa karnevaalia 10.-17.10.2020. Tämä koululaisten suosikkitapahtuma on saanut vaikutteita eksoottisesta karnevaalikulttuurista ja iltativolitunnelmasta. Pääset kokemaan Särkänniemen huvilaitteet myös tunnelmalliseen pimeään vuodenaikaan ja upeasti valaistuina. Elämys myös aikuisille! Lisätiedot ja liput tapahtuman sivuilta.

 

Ostoksille: Ilveksestä pääset kuivin jaloin Koskikeskukseen ostoksille, ja Ratinan kauppakeskuskin on ihan vieressä! Monet kaupoista tarjoavat etuja majoittujille. Katso lisää tästä.

 

Maailman ainoa Muumimuseo löytyy Tampere-talosta. Tutustu muumien tarinoihin ja tee hauskimmat ostokset muumikaupassa.

 

Lasten kulttuurikeskus Rulla: Rullasta löytyy vaikka mitä tekemistä, näkemistä ja taiteilemista etenkin perheen pienemmille lapsille. Keskukseen on täysin vapaa pääsy ja siellä järjestetään usein myös kivoja tapahtumia. Keskus sijaitsee väliaikaisesti osoitteessa Hatanpään valtatie 7 (linja-autoaseman rakennus). Rullan aukiolot ja tapahtumat voit tarkistaa täältä.

 

Vakoilumuseo: Keskustassa sijaitsevassa vakoilumuseossa pääsee tutustumaan vakoilun värikkääseen historiaan. Museossa kerrotaan kattavasti vakoiluun liittyvistä asioista, kuten salakirjoituksesta, salakuuntelusta, agenttien motiiveista ja työskentelystä sekä nykypäivän tietoverkkovakoilusta. Osaa laitteista pääsee itse kokeilemaan ja museossa voi halutessaan tehdä agenttitestin.

 

Ideapark: Monipuolinen ostoskeskus Lempäälässä, vartin ajomatkan päässä Tampereelta, myös paikallisbusseilla pääsee kulkemaan keskustasta. Ideaparkissa on koko perheen Zones ideapark eli Suomen suurin sisähuvipuisto, josta löytyy tekemistä perheen pienimmistä aikuisiin saakka. Lisätiedot ja liput täältä.

 

Ulkoilua: Kivenheiton päässä Ilveksestä, Koskipuistosta, löytyy Pikku Kakkosen puisto, jossa riittää puuhattavaa useammaksi tunniksi ja parhaat pokemonit! Ratinan kauppakeskuksen uusi ulkoleikkialue Ratinan Riemu on myös lähellä. Siellä on pienten lasten leikkialue, isompien lasten aktiviteettialue ja oleskelualueita istuskeluun. Ratinan Riemusta löytyy esimerkiksi yli 10 metriä pitkä kiipeilyverkko- ja tasapainorata Kierre, kiipeilyteline ja putkiliuku Periskooppi ja erilaisia pään sopivasti sekaisin saavia kieputtimia. 

Lisää vinkkejä saat vastaanotostamme tai tutustu Visit Tampereen sivuihin.

 

Huonehinta Ilveksessä sisältää:

Majoituksen standard-huoneessa

Herkullisen buffet aamiaisen

Ilves Sauna & Span käytön aukioloaikoina

 

Hintatiedot ja huonevaraukset Ilveksen sivuilta

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Ilves

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone