Syyslomalla Espooseen

Jopa -25%  

Vietä ihana syysloma vieraanamme Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa! Syksyinen Espoo tarjoaa monipuolisesti vaihtoehtoja ulkoiluun ja kulttuuririentoihin.

Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Espoo

Majoitus -25% päivän hinnasta


Hinta sisältää:

  • majoitus
  • buffetaamiainen
  • kuntosalin, sauna- ja allasosaston käytön
  • langaton laajakaista

Näin varaat: 

Parhaan hinnan saat kirjautumalla S-tunnuksellasi osoitteeseen sokoshotels.fi ja valitsemalla hotellihaussa kohdan S-Etukortti, jolloin alennus on -25% päivän hinnasta. Ilman kirjautumista hinta on -10% päivän hinnasta S-Etukortilla. Mikäli sinulla ei ole vielä S-tunnusta voit luoda sen täältä.

Luonnon helmaan

Nuuksio on Espoossa sijaitseva kansallispuisto, jossa kaikenikäset ja -kuntoiset henkilöt voivat nauttia luonnosta. Reittien varrella on niin järviä, lampia, kallioita kuin soitakin. Luontokeskus Haltian löydät Nuuksion kupeesta, joten jos olet menossa ulkoilemaan Nuuksioon, kannattaa samalla pistäytyä Haltiassa. Haltia tarjoaa hotellimme asiakkailla 3€:n alennuksen normaalihintaisista pääsylipuista. Villa Elfvikin luontotalo toimii Espoon luontovalistuskeskuksena, ja talo itsessään on arvokas Jugend-huvila. Villa Elfvikissä on vaihtoehtoina muutamia erilaisia polkuja joita voi lähteä kulkemaan, kuten Väinö Variksen luontopolku, Historiakasvio-luontopolku ja puulajipolku.

Kulttuuria kaipaavalle

Näyttelykeskus WeeGee on monipuolinen museoiden, näyttelyiden ja tapahtumien keskus. WeeGee toimii entisessä Weilin&Göösin kirjapainotalossa Espoon Tapiolassa, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä hotelliltamme. Espoon kulttuurikeskus sijaitsee aivan hotellimme vieressä ja tarjoaa pimeinä syysiltoina upean maiseman valoineen hotelliltamme. Tämän lisäksi Espoon kulttuurikeskus on esittävän taiteen ja kulttuurielämän päänäyttämö Espoossa.

Nuuksio on Espoossa sijaitseva kansallispuisto, jossa kaikenikäset ja –kuntoiset henkilöt voivat nauttia luonnosta. Reittien varrella on niin järviä, lampia, kallioita kuin soitakin. Reiteillä on mäki ja tasaista maata, ja halutessa voi levähtää grillikatoksessa jossa saa grillattua mahdollisesti mukana olevia eväitä.

Nuuksio on Espoossa sijaitseva kansallispuisto, jossa kaikenikäset ja –kuntoiset henkilöt voivat nauttia luonnosta. Reittien varrella on niin järviä, lampia, kallioita kuin soitakin. Reiteillä on mäki ja tasaista maata, ja halutessa voi levähtää grillikatoksessa jossa saa grillattua mahdollisesti mukana olevia eväitä

Rentoudu huoneessa ja nauti hotellimme palveluista

Kaikissa huoneissamme on chromecast, eli voit katsella lempileffan tai sarjan oman huoneen rauhassa. Illan kruunaa asiakassaunamme leppoisat löylyt ja virkistävä pulahdus altaaseen. Meiltä löytyy reilusti myös kylpyammeellisia huoneita, mikäli haluat pulahtaa rentouttavaan vaahtokylpyyn. Tule maistelemaan syyskauden herkkuja ravintolaamme! Grill It! palvelee ma-to 16.30 - 22.30, pe 16 - 23 ja lauantaisin 14 - 23.

Hemmottele lapsia omalla huoneella

Lasten lisähuoneen saat varattua suoraan vastaanotostamme alk. 50€ / 2 lasta. Soita suoraan vastaanottoon 020 1234 617 tai laita sähköpostia tapiolagarden.espoo@sokoshotels.fi. Hinta on S-ryhmän asiakasomistajan hinta vapaa-ajan matkustukseen. Lasten lisähuoneita saatavilla rajoitettu määrä.

Saatavilla myös pinnasänkyjä perheen pienimmille, sekä väliovellisia huoneita erillisvarauksesta.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.