Menu

Syysloma Vuokatissa on superloma!

Alk. 105 € 
/vrk/2hh

Syysloma Vuokatissa on retkeilyä kauniissa syysilmassa, hiihtelyä ensilumenladulla tai hiihtoputkessa, keilaamista koko porukan voimin, kiipeilyä korkealla puiden latvoissa tai rentouttavaa kellumista kylpylässä. Koko perheen syysloma Vuokatissa on Superloma, josta löytyy elämäniloista puuhaa ihan jokaiselle! 

Majoittuessasi Break Sokos Hotel Vuokatissa aamu alkaa herkullisella Break aamiaisella ja ehkäpä aamuvoimistelulla hotellin kehutulla kuntosalilla (sisältyy majoituksen hintaan). Lapset voivat leikkiä viereisessä leikkihuoneessa treenisi ajan. Hotellin ulko-ovesta avautuvat maisemat Vuokatin vaaralle ja sen lukuisat reitit kutsuvat retkeilemään. Me vastaanotossa vinkkaamme sinulle lempireittimme ja parhaat tulistelupaikat! Pyörillä liikkujille hotellistamme löytyy lukollinen pyörävarasto ja sen vieressä pyöränpesupiste.

Tai mitäpä jos käännätkin sukset ruskaan ja vietät aamusi ensilumen ladulla hiihdellen? Oiva startti tulevaan hiihtokauteen. Hotellin suksivarastossa on voitelupöydät sekä lukolliset kaapit välineiden säilytykseen. 

SuperPark Vuokatti, Vuokatti Bowling, Katinkullan kylpylä ja Vuokatin Seikkailupuisto palvelevat elämystennälkäisiä läpi syyslomien ja liput ostat helposti varauksenteon yhteydessä tai suoraan hotellimme vastaanotosta vierailusi aikana.

Syyslomaviikoilla tarjoamme S-Cardilla tai S-Etukortilla perhelipun (2 aik + 2-3 lasta) Katinkullan kylpylään hintaan 25 € majoituksen yhteydessä. (norm. 17 € aikuinen / 12 €/lapsi) Lipun saat vastaanotosta ennen kylpylään menoa. 

Kokoa oma superimpi syyslomasi ja tule viihtymään Vuokattiin - me pidämme teistä huolen ja autamme tekemään lomastanne ikimuistoisen. Olemme täällä teitä varten!

BREAK SOKOS HOTEL VUOKATTI, VUOKATTI

Hinta S-Etukortilla alk. 105 €/vrk/2 hh.

Hintaan sisältyy

  • majoitus
  • break aamiainen
  • asiakassaunan sekä kuntosalin käyttö

Lisävuode 10 €/lapsi 3-15v tai lasten lisähuone kahdelle lapselle 79 €/vrk, lisävuode kolmannelle lapselle +10 €/vrk.

Näin varaat

Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. (poislukien perhelippu kylpylään, joka lunastetaan vastaanotosta) Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä.

Lisätietoja

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000 ma-pe klo 8-18 tai suoraan hotellista, puh. 010 783 1000. Suomesta soitettaessa puhelun hinta 030-alkuiseen numeroon: 0,51€/min + pvm/pvm, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Vuokatti

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.