Menu
Syysloma Kuopiossa
Kategoriatunnus_Original

Syysloma Kuopiossa - 10 plus 2 parasta lomavinkkiä

- 25 %  

Hei sinä syyslomavieraamme,

 

olemme poikki Puikkarin väellä koonneet sinulle syksyn parhaat vierailukohteet vinkkilistaksi. Ole hyvä ja nauti suomalaisesta syksystä vieraanamme Kuopiossa, jossa loma on luonnollista!

1. Mene metsään: Kuopion lumoavat luontokohteet ja retkeilyreitit kutsuvat koko perheen päivän tai hetken metsäseikkailuun. Kuopion parhaat metsäkohteet löydät klikkaamalla tästä.

2. Mualiman napa eli Kuopion tori, on ohittamaton paikka. Kuopion savolaiseen sydämeen eli Kuopion torille hotelliltamme matkaa on vain viisi minuuttia. Kuopion torin ostospaikoista ykkönen on Suomen kauneimmaksi kauppahalliksi äänestetty Kuopion Kauppahalli sekä torin laidalla sijaitseva Sokos. Kuopion Sokokselta saat etuja, kun vilautat kassalla hotellihuoneesi avainkorttikoteloa.

Kun kaipaat shoppailuun, sisustamiseen tai ihan vain päivääsi inspiraatiota, lämmin suositus suunnaksi ottaa päiväksi Matkus Shopping Center, josta löytyy mm. IKEA, Finlayson, Iittala, Emotion ja kymmeniä muita upeita liikkeitä. Matkukseen hotelliltamme matkaa autolla vain noin kymmenen minuuttia.

3Frisbeegolfin harrastajia hemmotellaan Kuopiossa keskustan läheisyydessä sijaitsevissa kauniissa Huuhanmetsän sekä Puijon radoilla.

4. Bellanranta on monipuolinen liikuntakeidas Kallaveden rannalla, Siikarannassa viiden minuutin automatkan päästä hotelliltamme. Bellanpuiston uusilla Padel-sisäkentillä nautit pelistä koko perheen voimin. Suosittelemme lämpimästi varaamaan peliajan suositulle Padel-kentällä hyvissä ajoin ennakkoon. Kun kaipaat vauhdikkaita liukumäkiä tai trampoliinipomppuja, lämmin suositus suuntamaan Bellanrannan sisäleikkipuisto HopLoppiin tai liikuntakeskus Huippu Centeriin.

5. Puijo - onnellisuuden huipulla,  on palanen metsäparatiisia keskellä kaunista Kuopiota. Puijon luonnonsuojelualueella nautit upeasta metsämaastosta niin pyöräillen, hölkäten tai ihan vain aistien vanhan suojellun metsän tunnelmaa. Tai kun kaipaat virtuaalista vauhtia hyppytornista tai mäenlaskua renkaalla: Puijo on syysloman ehdoton ykköskohde. Legendaariseen Puijon torniin voit hotellivieraanamme ostaa edullisemmat liput hotellimme vastaanotosta.

6. Lomalla on hyvä hetki hemmotella niin läheisiä kuin itseään. Yllätä rakkaasi ja varaa ennakkoon hemmottelua Sokos Kuopion Hyvän Olon kampaamon ja kauneushoitolan rentouttaviin hetkiin.

7. Lelukauppa Partanen, aito, oikea ja paikallinen lelukauppa on jokaisen lapsen unelmien täyttymys. Lelukauppa sijaitsee samaisella kadulla hotellimme kanssa eli Minna Canthin katua Kuopion tuomiokirkon ohitse ja viidessä minuutissa oletkin jo perillä.  Hotellivieraanamme saat vastaanotostamme Lelukauppa Partaselle leikkirahaa, joten lämmin suositus ostoskohteeksi on upea kuopiolainen lelukauppa.

8. Kuopion VB-valokuvakeskus ja monipuoliset muut Kuopion museot pelastavat niin perheen pienimpien kuin isompien  tiedon ja historian nälän säällä kuin säällä.

Lämmin suositus vierailuun hotelliamme vastapäätä sijaitsevaan arkkitehtuurisesti upeaan juuri uudistettuun linnaan eli Kuopion museoon. Taiteen ystäville Kauppakadun varrella sijaitseva Kuopion taidemuseo on ohittamaton paikka kuten myös historiallinen upea puutalomiljöö Kuopion korttelimuseo on pakko Kuopiossa kokea. Kuopion salattu helmi, yksi euroopan merkittävimmistä kirkkomuseoista,   Riisa, on museo jolla sanotaan olevan sielu. Riisassa riittää nähtävää ja ihmeteltävää koko perheelle.

9. Keilauksen ja biljardin ystäville Kuopion torin laidalta löytyy upea Keilakukko Kuopio, jonka aktiviteeteista (keilaus, hohtokeilaus, biljardi) saat hotellivieraanamme -15% alennuksen. Kysy majoituksen yhteydessä etuseteliä Keilakukkoon vastaanotostamme.

10. Tahkolla vietät ihanan luonnollisen lomapäivän patikoinnin,  maastopyöräilyn, kylpylän, frisbeegolfin tai Tahkovuoren pitkien portaiden valloituksen merkeissä. Suosittelemme hotellivieraitamme yhdistämään Kuopion kaupunkilomaan myös päivän, yön tai jopa viikon aktiviteettiloman Tahkolle, joka sijaitsee vain vajaan tunnin automatkan päästä hotelliltamme pohjoiseen.

11. Kuopio on upea saunojen piäkaupunki. Hotelliamme lähin ympärivuotinen rantasauna keväällä 2023 avattu Luoto Kuopio löytyy reilun viiden minuutin kävelymatkan päässä hotelliltamme Kuopion satamaan. Rauhalahden rannalta, noin kymmenen minuutin automatkan päästä löytyy Rauhalahden Jätkänkämpän suuri savusauna . Kolmas upea saunaelämys löytyy Bellanrannan Saanasta kera infinity altaan. Suomen toiseksi suurin uimahalli on Kuopiossa Kuntolaaksossa. Kuopion Kuntolaakson uimahallista aroma- ja muiden saunojen lisäksi on mm. 10-ratainen 50 metrin pääallas, monitoimiallas, poreallas sekä uimahyppyallas torneineen.

12. Lomalla on lupa herkutella! Hotellimme ravintola Ehtassa ja Frans & Sophiessa perheen ruokailun yhteydessä saat S-Mobiilietuna lastenlistan herkuista -50% alennuksen

S-Mobiilietu voimassa 6.-30.10.2023. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. Suosittelemme lämpimästi tekemään ravintola Ehtaan pöytävaraukseen ennakkoon täältä ja Frans &Sophieen täältä. Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme koko perheellä herkuttelemaan!
 

13. ja sata muuta vinkkiä lisää syyspäivän viettoon saat kysymällä hotellimme vastaanoton väeltä.

 

Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Kuopio

SYYSLOMA ASIAKASOMISTAJILLE JOPA -25% PÄIVÄN HINNASTA
 
Hintaan sisältyy:
 
  • Majoittuminen valitsemassasi huoneluokassa
  • runsas buffetaamiainen ravintola Utussa
  • Kuopion kattojen yllä hotellin saunojen sekä kuntosalin käyttö
 
Varaukset ja tiedustelut nettivuiltamme tai: 
Original Sokos Hotel Puijonsarvi, puh. +358 10 762 9500 (Puhelun hinta 010-alkuiseen numeroon 0,0835 €/puh. + 0,1209 €/min.), sales.peeassa@sok.fi

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.