Menu
Syysloma Iisalmessa
Kategoriatunnus_Original

Syysloma Iisalmessa

- 25 %  
Olet lämpimästi tervetullut vieraaksemme syyslomalle Iisalmeen nauttimaan kiireneutraalin kaupungin syksyn hehkusta! Original Sokos Hotel Koljonvirran väellä olemme koonneet sinulle kaupunkimme parhaat kohteet ja elämykset vinkiksi:
 
1. Kun luonto kutsuu, on Paloisvuoren ulkoilualue Iisalmen paras paikka niin maastopyöräilyyn, retkeilyyn kuin frisbeegolfin heittoon. Mikäli omat retkeilyvälineet jää kotiin, voit vuokrata HR-Sportista retkeily- ja ulkoivälineitä helposti. 
2. Koko perheen söpöin syyslomakohde on ehdottomasti Hanhenlennon Kotieläinpiha , joka on kappale kauneinta rauhallista maalaismiljöötä.
3. Mikäli sadekeli yllättää, suosittelemme kokeilemaan Iisalmen Keila- ja liikuntakeskus Liikkeen monipuolisia palveluita mm. keilausta, tennistä, biljardia. 
4. Kaupunkilaistemme olohuone, Iisalmen kultuurikeskus tarjoaa tähtihetkiä kulttuurin ystäville ympäri vuoden. Hotelliltamme matkaa kulttuurikeskukselle kävellen vain viisi minuuttia ja olet perillä.
5. Hotellimme saunahetki on kuin pieni retki iisalamelaisen sielun rauhaan.  Asiakassaunamme, Aava ja Ruuhi lämpenevät hotellivieraillemme päivittäin, tarkista ajankohtaiset ajat täältä. Saunoillamme sinua varten on lämpöisten löylyjen lisäksi sadevesi- ja avantosuihkua ja hemmotteluhetkeen jalkakylpytarvikkeet.
6. Ja monen monta muuta lomavinkkiä saat kysymällä meidän hotellimme väeltä! 
 
ORIGINAL SOKOS HOTEL KOLJONVIRTA, IISALMI
 
Syysloman ma­joi­tus asia­kas­o­mis­ta­jil­le jopa -25% päi­vän hin­nas­ta
 
Hin­taan si­säl­tyy:
 
* Majoittuminen valitsemassasi huoneluokassa
 
* Runsas buffetaamiainen
 
* Asiakassaunan käytön
 
Näin va­raat:
 
Par­haan hin­nan saat kir­jau­tu­mal­la S-käyt­tä­jä­ti­lil­lä­si verk­ko­si­vuil­lem­me. Näin pää­set hyö­dyn­tä­mään asia­kas­o­mis­ta­jan par­haan edun -25 % Päi­vän hin­nas­ta. Jos si­nul­la ei ole tun­nus­ta, voit luoda sen sivun oi­keas­ta ylä­lai­das­ta koh­das­ta Kir­jau­du > Luo S-käyt­tä­jä­ti­li. Voit myös tehdä va­rauk­sen ilman kir­jau­tu­mis­ta.
 
Tee ho­tel­li­ha­ku va­lit­se­mal­la ha­lua­ma­si kau­pun­ki tai ho­tel­li, ma­joi­tuk­sen päi­vä­mää­rät ja hen­ki­lö­mää­rä sekä mer­kit­se­mäl­lä S-Etu­kort­ti. Saat nä­ky­viin saa­ta­vil­la ole­vat huo­ne­hin­nat. Lisää va­rauk­see­si myös ha­lua­ma­si li­sä­tuot­teet ja pal­ve­lut. Va­raus­vah­vis­tuk­sen saat säh­kö­pos­tii­si. Huo­maat­han, että li­sä­pal­ve­lui­ta ei voi va­ra­ta saman päi­vän va­rauk­sil­le, kysy täl­löin li­sä­pal­ve­lui­ta ho­tel­lis­ta.
 
Li­sä­tie­to­ja:
 
Osuuskauppa PeeÄssän Myyntipalvelu, Puh. 010 762 9500. (8,35 snt/puh + 12,09 snt/min), sales.​peeassa@​sok.​fi

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Koljonvirta

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.