Menu
Kategoriatunnus_Original

Syksyllä Helsinkiin!

Jopa -25%  

Nauti syksystä pääkaupungin vilinässä!

Helsingissä riittää tekemistä useammaksikin päiväksi. Tässä muutamia vinkkejä loman viettoon:

 

Kissojen yö Korkeasaaressa 2.9. ja 9.9.2023

Syyskuun kaksi ensimmäistä lauantaita 2. ja 9.9.2023 omistetaan suojelun tarpeessa oleville kissapedoille. Korkeasaaren vuosittainen hyväntekeväisyystapahtuma kerää varoja luonnossa tehtävään suojelutyöhön.

iik!week! -kauhufestivaali Linnanmäellä 7.24.9.2023

Karmaiseva iik!week-kauhufestivaali valtaa Linnanmäen huvipuiston kauheampana kuin koskaan! iik!weekin aikana huvipuistossa pääsee nauttimaan selkäpiitä karmivista kauhukohteista, alueella liikkuu toinen toistaan hirvittävimpiä kauhuhahmoja, ja suurin osa huvipuistolaitteista on avoinna. Terassiravintola Keitaalla nautitaan perjantaisin ja lauantaisin livemusiikista.

Helsinki Design Week 8.17.9.2023

Pohjoismaiden suurimpana muotoilufestivaalina Helsink Design Week tarjoaa inspiraatiota niin muotoilu- ja arkkitehtuurialojen ammattilaisille kuin kaikille kaupunkilaisille.

Sirkus Finlandia 22.9.22.10.2023

Sirkuksessa nähdään mm. akrobatiaa, trampoliiniesitys, koulutettuja lemmikkieläimiä Venäjältä, perinteistä hevosakrobatiaa, taikuutta sekä toinen toistaan erikoisempia sooloperformansseja.

Stadin Silakkamarkkinat 1.7.10.2023

Stadin Silakkamarkkinat on yksi Suomen vanhimmista yleisötapahtumista, jota on juhlittu Helsingissä jo vuodesta 1743. Voit nautti silliä vastuullisena ja maukkaana ruokavalintana joko ostamalla sitä kauppatorilta tai -hallista tai nauttimalla silakoista loihdittua illallista. Lauttasaaren sillalla voi nähdä silakan kalastajia.

Valokarnevaalit Linnanmäellä 12.22.10.2023

Linnanmäen hupikausi huipentuu taas taianomaiseen valokarnevaalin tunnelmaan 12.22.10.2023. Huvipuistoa ja sen laitteita valaisevat tuhannet valot ja lisäksi lukuisat valoteokset loistavat syysiltojen pimeydessä.

Lakritsi- & Salmiakkifestivaalit 21.22.10.2023

Paratiisi lakritsin ja salmiakin ystäville! Täällä saat muun muuassa kokea uusia makuelämyksiä lakritsimaistiaisten ja tapahtumien muodossa, osallistua kilpailuihin ja nauttia lakritsi-inspiroidusta viihteestä sekä ruuasta että juomasta.

Kaupungin museot

Koleammat kelit kutsuvat sisälle museoihin. Hotellimme vierestä löytyy esim. Amos Rex, Kiasma ja Ateneum.

Konsertit ja teatteri

Älä unohda myöskään musiikkia ja teatteria! Helsingissä löytyy tarjontaa kyllä kaikille. Katso Helsingin tapahtumakalenteri täältä: Tapahtumat Helsingissä | My Helsinki

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsinki

Majoitus jopa - 25% päivän hinnasta (kirjautuneen asiakasomistajan hinta)

  • Majoituksen valitussa huoneluokassa
  • Buffetaamiaisen Helsingin kattojen yllä ravintola 10. Kerroksessa
  • Asiakassaunojen käytön

Majoitus jopa 25% päivän hinnasta (kirjautuneen asiakasomistajan hinta)

  •     Majoituksen valitussa huoneluokassa
  •     Buffetaamiaisen Helsingin kattojen yllä ravintola 10. Kerroksessa
  •     Asiakassaunojen käytön

Näin varaat:

Kirjautuneen asiakasomistajan hinnat saat käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä sokoshotels.fi-sivustolle. Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Saat varausvahvistuksen pian sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksien yhteydessä, kysy tällöin lisäpalveluita suoraan hotellista.eja.

 

Näin varaat:

Kirjautuneen asiakasomistajan hinnat saat käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä sokoshotels.fi-sivustolle. Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Saat varausvahvistuksen pian sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksien yhteydessä, kysy tällöin lisäpalveluita suoraan hotellista.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsinki

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.