Menu

Syksyinen kaupunkiloma Torni Tampereella

alk. 115 € 
/vrk/2 hh

Tervetuloa vieraaksemme Solo Sokos Hotel Torni Tampereelle! Syksyiselle reissulle suosittelemme esimerkiksi Tampereen museokierrosta, katso vastaanoton vinkit museokierrokselle alempaa.

Hotellissamme huokuu Manselainen tunnelma heti sisäänkäyntimme upeassa Veturi–taontateoksessa, joka on tamperelaisen seppämestarin Jorma Dahlströmin taidonnäyte. Taontateoksia on hotellissamme useita, mm. vastaanottomme takana kohoava uljas Feeniks-lintu. 

Moro Sky Baristamme on mahtavaa ihailla Tampereen maisemia joka ilmansuuntaan ja nauttia samalla esimerkiksi herkullista keittolounasta tai ihania mocktaileja. Moron Sankareiden seinältä voit bongata Pirkanmaalaisia olympimitalisteja kautta aikojen ja Sata Vuotta -sankaruutta kirjan voit ostaa vaikkapa tuliaisiksi urheilun ystävälle. 

Pirkanmaalaisten taiteilijoiden teoksia on esillä Torni Galleriassa eli jokaisessa hotellihuoneessa sekä hotellikerrosten käytävillä. Grill It! -ravintolassamme nautit herkullisen illallisen tunnelmallisten veturitallien miljöössä.  Herkullisella Solo -aamiaisella tarjolla tietenkin myös mustaa makkaraa!

Muista myös piipahtaa Paja Barissa tutustumassa Manserockin ikonisten artistien esineistöön. Oluiden ystäville Pajassa on Pyynikin Panimon yksinoikeudella Tornihotellille panemat oluet Heijari, Pajavasara, Tenderi ja Viskuri - maistele vaikka kaikki ja löydä oma suosikkisi!

 

Tampereella on museotarjontaa moneen makuun, tässä muutamia vastaanottomme poimintoja

 

  • Museokeskus Vapriikissa viettää vaikka kokonaisen päivän tutustuen sen monipuoliseen tarjontaan. Vapriikissa on Suomen Pelimuseo, Postimuseo, Mediamuseo Rupriikki, Suomen Jääkiekkomuseo sekä Tampereen luonnontieteellinen museo ja kivimuseo. Vaihtuvana näyttelynä tällä hetkellä on kiehtova Ritarit näyttely.

  • Vakoilumuseossa pääsee tutustumaan vakoilun värikkääseen historiaan. Museossa kerrotaan kattavasti vakoiluun liittyvistä asioista, kuten salakirjoituksesta, salakuuntelusta, agenttien motiiveista ja työskentelystä sekä nykypäivän tietoverkkovakoilusta. Osaa laitteista pääsee itse kokeilemaan ja museossa voi halutessaan tehdä agenttitestin.

  • Serlachius museossa on 10.10.2021 saakka Banksy A. Visual protest näyttely. Näyttelyssä on esillä maailman kuuluisimman katutaiteilijan yli sata teosta. 

 

Aktiviteetteja kaipaileville myös muutama vinkki

  • Portaali on Tampereen ensimmäinen virtuaalielämysliike, jossa pääset kokemaan virtuaalitodellisuuden hankimatta kallista laitteistoa kotiisi. Tampereen Sokos Hotellien asiakkaat pääsevät kokemaan nämä upeat elämykset etuhintaan. Peliaika varataan suoraan Portaalista ja alennus annetaan paikan päällä kassalla näyttämällä hotellin avainkorttikoteloa.
  • Pakopelit: Tampereelta löytyy useita pakopelipaikkoja kuten Room Escape, Mysteeri Tampere ja WayOut Tampere. Pakopeli kannattaa varata etukäteen ko. paikan nettisivuilta tai soittamalla.

 

Vastaanottomme väki neuvoo mielellään onnistuneen tampereloman suunnitellussa ja vastaanotostamme on saatavilla keskustan kävelykarttoja sekä esitteitä. Tampereen reissua suunnitellessa kannattaa myös vierailla Visit Tampereen sivuilla.

 

Tervetuloa viettämään rentouttavaa reissua meille!

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Hinta sisältää:

  • Majoituksen Solo-huoneessa
  • Herkullisen Solo-aamiaisen
  • Asiakassaunan ja kuntosalin käytön 

 

Tiedustelut ja varaukset:
Varaukset osoitteesta www.sokoshotels.fi. Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-Etukortilla nettivaraajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita rajoitettu määrä.

Lisätietoja: Tornin vastaanotto 020 1234 634 tai torni.tampere@sokoshotels.fi

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.