Menu

Sviitti Flamingossa Vantaalla

alk. 195 € 
/vrk

Kahdestaan korkeuksissa

Break Sokos Hotel Flamingon sviiteissä majoitutte Vantaan valojen ympäröimänä, nousevien ja laskeutuvien lentokoneiden välkkeessä. Uuden laajennusosamme Wingin puolelta löydät suitet kerroksista 6 ja 7. Joy- huoneteeman mukainen suite löytyy saunan kera Wingin 6.kerroksesta ja Harmony-teeman suite taasen 7.kerroksesta, joka on myös samalla ainoastaan aikuisille suunnattu kerros (nämä molemmat suitet saunallisia). Towerin suitet sijaitsevat kaikki 12.kerroksessa, huikeilla näköaloilla Vantaan kattojen yllä, kylpyhuoneen puolelta löydät sekä suihkun, että kylpyammeen..

Kokoa majoitus sellaiseksi kuin itse haluat – jääkää huoneeseen nauttimaan toisistanne kuohuvan kera sekä herkutelkaa samalla ravintola Amarillon huonetarjoiluilla. Lisätkää yöpymiseenne kylpylärannekkeet, näin teille aukenevat ovet Flamingo Span huikeaan kylpylämaailmaan. Kokemisenarvoiset saunat, lämminvesi - ja mineraalialtaat sekä korkeatasoiset hoidot siivittävät yhteisen tunnelman onnelliseksi ja rentoutuneeksi. Aamiainen nautitaan viihtyisässä Bankett Flamingossa tai tilaamalla kiireetön aamupala hotellihuoneeseen.

Shoppailkaa, keilatkaa, golfatkaa, katsokaa hyvä elokuva -  tehkää majoituksestanne  juuri teidän näköinen.  Yksilöllinen majoitus monilla mausteilla onnistuu Break Sokos Hotel Flamingossa Vantaalla!

 

Break Sokos Hotel Flamingo, Vantaa

alk. 195 € /vrk/sviitti kahdelle S-Etukortilla

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen

Näin tarkistat hinnan ja varaat: Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärä) - muista valita myös "S-Etukortti". Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Lisätietoja: Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000 , ma-pe klo 8-18 tai suoraan hotellista, puh. +358 20 1234 605
Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

 

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän asiakasomistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan, huoneita on rajoitettu määrä.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Flamingo

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.