Suunnistusliiton hinnat Sokos Hotelleissa

Sokos Hotels ja Radisson Blu -hotellit suunnistuksen kumppaniksi

 
Suomen Suunnistusliitto ja S-ryhmä ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen vuosille 2018-2020. Suunnistajat saavat edullista majoitusta S-ryhmän hotelleista eli Sokos Hotelleista ja Radison Blu -hotelleista.
Sopimus hyödyttää jokaisen näissä hotelleissa majoittuvan suunnistajan kukkaroa, sillä tarjolla on aina edullinen sopimushinta. Yhteistyösopimuksen myötä suunnistajat saavat 11% alennuksen päivän edullisimmista huonehinnoista (ilman asiakasomistaja-alennuksia).
 
Sokos Hotels ja Radison Blu hotellien suunnistusedut 
Suunnistajat saavat 11% alennuksen päivän edullisimmasta hinnasta (pois lukien asiakasomistaja-alennus). Edellytyksenä alennukselle on varauksen tekeminen suunnistajien majoitussivuston kautta. Samanaikaisesti voit käyttää S-Card-kanta-asiakaskorttia. 
 
Varaukset Sokos Hotelleihin tehdään osoitteen www.sokoshotels.fi kautta. Varaukset Radisson Blu -hotelleihin tehdään osoitteen www.radissonblu.com kautta.
Varausta tehdessäsi näet lopullisen hinnan jo varausvaiheessa. 
 
HUOMIO Asiakasomistajat. Jos varauksenne on saman hintainen kuin suoraan varaamalla niin olisi suunnistuksen etu jos kaikesta huolimatta tekisitte varauksenne suunnistussivuston kautta. 
 
Näin varaat:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Yritystunnus: 108951742. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone