Skumppaa ja shoppailua Oulussa

Alk. 61 € 
/hlö/vrk/2 hh

Pohjoisen Skandinavian eläväinen pääkaupunki on herännyt kevääseen. Krookukset koristavat lämpimiä seinustoja, ja katukuva vilisee virkistäviä värejä. Somat kivijalkaputiikit, uniikit sisustusmyymälät ja uuden kauppakeskuksen kansainväliset brändit inspiroivat niin sesongin uutuuksille kuin katseen ja kulutuksen kestäville klassikoille. 

Shoppailupaketti

Original Sokos Hotel Arina, Oulu

Alkaen 61 €/hlö/vrk/2 hh

Hintaan sisältyy:
  • kuohuviiniä ja vaahtokarkkeja huoneessa
  • aamiainen
  • iltasauna
  • ostoetu -15% Sokos Pukumieheen, Kauppakeskus Valkeassa
  • majoitus kahden hengen huoneessa

 

Reipashenkinen shoppailija kiertää viikonlopun aikana trendikkäimmät kahvilat ja kuumimmat ostosmestat, ja ehtii vielä sunnuntaina gallerioihin tai vintagetoreille. 

Nykytravellerin raamattu TripAdvisor listasi Oulun parhaat shoppailupaikat tänne. Tsekkaa ainakin suomalaisen designin näköalapaikka Kure Store ja eettistä muotoilua suosiva Non Boutique

Sokos Pukumies & Emotion Kauppakeskus Valkeassa tarjoilee muotia, koruja ja kosmetiikkaa kolmessa kerroksessa. Tänne kannattaa matkustaa kauempaakin! Valikoimaan voi tutustella ennakkoon täältä  

Jos olet liikkeellä autolla, Kauppakeskus Zeppelinissä sijaitseva Hippu Kids & Lifestyle -myymälä on vierailun arvoinen.  

Kaupungin kaunistus on Puistokahvila Makia. Oululaisen arkkitehtitoimiston suunnittelema kohtauspaikka on kaupunkilaisten suosiossa, ja kahvilan riippukeinussa on hyvä hioa taktiikkaa sangrialasi kädessä.

Hotellin kulmalta löytyy kahvila-baari Coffee House, josta voi napata eväät mukaan kiireen tullen. Kahvila on soma aitiopaikka keskustan vilinään, ja sinne voi pysähtyä läppärin kanssa tekemään töitä sitä varten suunniteltuihin loosseihin.  

Kun saalis on kannettu huoneeseen, on aika siirtyä Amarilloon maankuuluille Margaritoille. Yökerhon aika ei ole vielä, vaan Liveklubi Hevimestan keikkakalenteri näyttää tälle iltaa mielenkiintoiselta. 

Areena Oulun ja Club Teatrian tapahtumista löytyy kansainvälistä meininkiä Dee Sniderista Uriah Heepiin, suomipopin lähettiläitä unohtamatta.

Paljon löytyy syitä kilistää skumppaa Oulussa, valitse oma päiväsi ja tule meille! 

 

Näin varaat netistä:

Täytä huonevaraukseen tarvittavat tiedot. Varauskoodi: SHOPPING, varauksen voit tehdä etusivulta eli täältäSaat näkyviin saatavilla olevat huoneet ja hinnat.  Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Lisätietoja:

Original Sokos Hotel Arina Myyntipalvelu  sales.oulu@sokoshotels.fi tai puh. 08 312 3255

Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä.

 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Arina

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone