Menu
Original Sokos Hotel Rikala Salo Frisbee Golf Kisa Pahkavuori

S-Card majoittujille Frisbee Golfia Salon Pahkavuoressa!

"Tää on kisailua, leikkimielellä, mutta puolitosissaan...Tärkeintä ei oo voitto, vaan ilonen tunnelma!"

Nyt otetaan toisista mittaa hauskalla kisalla - S-Card majoittujille Frisbee Golfia Salon Pahkavuoressa!

Mikä onkaan parempi ajanviete kuin kilpailla yksin tai haastaa työkaverit liikkeelle. Rata sijaitsee kaupungin keskustan kupeessa ja nimensä mukaisesti Pahkavuoren korkean kukkulan laella.

Väyliä on yhteensä 12 ja pituudet vaihtelevat 49 metristä 166 metriin. Korkeuserot tuovat parilla väylällä mukavasti lisähaastetta heittämiselle, vaikka väylien pituudet ovat varsin maltilliset. Rata soveltuu hyvin sekä aloittelijoille että edistyneemmille pelaajille.

Mukaasi et tarvitse kuin leikkimielen! Meiltä saat mukaasi Frisbee Golf-kiekkoja, väyläkartan sekä pistetaulukon, jotka voit palauttaa pelin jälkeen takaisin hotellin vastaanottoon. Keräämme pisteet ylös hotellin omaan kisataulukkoon, josta kaikki saavat nähdä muiden suorituksia. Kisailu kestää touko-kesäkuun ajan, jonka jälkeen palkitsemme parhaimmat frisbaajat mukavalla yllätyksellä!

Pahkavuoren rata sijaitsee noin 2,3km päässä hotellilta. Matkan taittaa hyvin kävellen tai fillaroiden. Autoilijat voivat parkkeerata radan lähettyville Ilveksenkadun tai Majavankadun päähän. Nopeimmat frisbaajat saavat hotellin omat City-pyörät käyttöönsä veloituksetta, jotta matka taittuu vielä nopeammin kisapaikalle. Pyöriä meiltä löytyy 4 kappaletta. Avaimen saat vastaanotostamme.

Huuhkajat-frisbeegolfsetti on Suomen jalkapallon miesten maajoukkoeen virallinen kiekkosetti. Kolmen kiekon setti on loistava tuote etenkin aloittelijoille, ja soveltuu hyvin myös kokeneemmille harrastajille.

Setti sisältää kolme perus-kiekkomallia:

  • Putteri (Sensei)
  • Midari (Maestro)
  • Draiveri (Magician)

Discmanian Active Soft-muovi on pehmeää ja siitä saa hyvän otteen. Setin kiekot ovat kevyitä ja täten helppoheittoisia etenkin aloittelijoille. Kiekkosetti sopii kaikille, iästä riippumatta.

Osa myyntituotoista menee Jalkapallo-Säätiölle vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen tukemiseen!

Ja ei muutaku kisailemaan!

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Rikala

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.