Menu
Syksy Tahkon huipulla
Kategoriatunnus_Break
Syksy Tahkon huipulla

Ruskaretki Tahkon maisemissa

alk. 75 € 
/hlö/vrk/2hh

Tule Tahkolle nauttimaan upeasta Järvi-Suomen luonnosta, syksyisestä raikkaasta ilmasta ja ruskan täyttämästä väriharmoniasta ympärilläsi. Luonnossa vietetyn päivän, sekä muiden aktiviteettien jälkeen voit nauttia illallista hotellin tunnelmallisessa ravintolassa ja painaa hyvällä tavalla väsyneen, mutta onnellisen vartalon hotellin puhtaisiin petivaatteisiin. Aamulla ennen päivän touhuja, nautit energisoivan Break -aamiaisen buffet -pöydästä. 

Aivan Tahkon ytimestä löydät eri pituisia, vaihtelevissa maastoissa ja maisemissa kiemurtelevaa, upeaa rengasreittiä – reiteille pääset suoraan Break Sokos Hotel Tahkon pihalta. Matkan varrella voit pysähtyä hengittämään raikasta syysilmaa, nauttimaan maisemista ja pitämään taukoa useilla eri nuotiopaikoilla ja laavuilla.

Maisemia ja kuntoilua kaipaaville Tahkolta löytyvät myös Suomen pisimmät portaat – 1054 askelmaa kiivettäväksi kohti tahkon rinteiden huippua. Rinteiden päältä löydät myös Tahkon näköalatornin, josta pääset ihailemaan upeita maisemia todella pitkälle – selkeällä säällä sieltä voi nähdä jopa Kuopion Puijon Tornille saakka. Mikäli maisemat ovat mieleesi, mutta vähemmällä kuntoilulla, voit hypätä maisemahissiin, joka on toiminnassa kesä- ja syyskaudella. Tahkon reitistöjä on mahdollista kiertää myös pyörällä. Lue lisää Tahkon retkeilyreiteistä täältä: Tahkon retkeilyreitit ja -kartat.

Lähistöltä löydät paljon myös muita mahtavia retkeilykohteita – suosittelemme lämpimästi esimerkiksi upeaa Tiilikkajärven kansallispuistoa Rautavaaralla.

Tahkolla järjestetään myös monipuolisesti erilaisia tapahtumia ympäri vuoden – syksyn aikaan Tahkolta löytyy esimerkiksi jo juhlakansan keskuudessa suosituksi tullut Oktoberfest, kuljetuskalustosta kiinnostuneille koko perheen tapahtuma Truck Fest sekä uusi, ensimmäistä kertaa järjestettävä Luontofest. Lue lisää Tahkon tapahtumista: Tulevat Tapahtumat – Tahkocom

Tahkon aktiviteettimahdollisuudet ovat runsaat myös syksyisin: Golfia, keilausta, tislaamokierrosta, frisbeegolfia, padelia, tennistä ja paljon muuta. Uutuutena kesällä 2023 aukeavat Skandinavian pisin vaijeriliuku sekä maisemakylpylä rinteiden päällä.

VARAA SYKSYN MAJOITUS BREAK SOKOS HOTEL TAHKOLLE:

Alk. 75 €/hlö/vrk/2hh:ssa

Hintaan sisältyy:

  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • runsas break -noutopöytäaamiainen
  • saunaosaston käyttö päivittäin klo 18-20

Hinta on vapaa-ajan matkustajille tarkoitettu alkaen -hinta sokoshotels.fi -sivustolla kirjautuneena asiakasomistajana.
Hinta vaihtelee päivän mukaan.

Ryhmävaraukset:

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt sales.peeassa@sok.fi tai puh. 010 7629 550
Puhelun hinta 010-alkuiseen numeroon 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Tahko

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.