Menu
Kategoriatunnus_Original
Onni Oraven perhehuoneet ovat lasten suosikkeja

Perheloma Tallinnassa

jopa -25%  
Yhteinen matka tekee lomasta aina aivan erityisen! Kun valitset hotelli Virun, kaikki lomanviettokohteet ovat todella lähellä. Hotellimme sijaitsee keskellä kaupunkia ja keskellä elämää. Monet pikkuvieraamme pitävät kuitenkin kaikkein suurimpana nähtävyytenä Onni Oravan perhehuoneita, jotka on sisustettu varta vasten pieniä vieraita ajatellen.
Tilavat ja viihtyisät huoneemme sopivat täydellisesti kaikenkokoisille perheille, ja ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina varmistamaan, että majoittumisesi on mahdollisimman nautinnollinen. 
 
Varaa perheesi seuraava seikkailu Original Sokos Hotel Virussa jo tänään ja hyödynnä asiakasomistajan etuhinnat! Asiakasomistajan etuhinnoilla saat jopa - 25 % alennuksen päivän hinnasta ja keräät S-Bonuksia.
 

ORIGINAL SOKOS HOTEL VIRU, TALLINNA

Kirjautuneelle asiakasomistajalle jopa - 25 % alennus päivän hinnasta
 
 
Hinta sisältää:
Majoituksen valitussa huonetyypissä
Ihanan Original-aamiasbuffetin
Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä. Hinnasta saa S-Etukortilla Bonusta, mutta ei muita hintaetuja. Hinta ei myöskään kerrytä muiden kanta-asiakasohjelmien etuja tai pisteitä. 
 
 
Näin teet varauksen netistä:
Kirjautuneen asiakasomistajan hinnat saat käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä sokoshotels.fi-sivustolle. Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Saat varausvahvistuksen pian sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksien yhteydessä, kysy tällöin lisäpalveluita suoraan hotellista.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Viru

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.