Menu
Break Sokos Hotel Flamingo Suite.
Kategoriatunnus_Break
Vantaan Flamingo on koko perheen suosikkihotelli!

Perheloma Flamingossa

jopa - 25 %  

Etsitkö Vantaalta perheystävällistä hotellia, jossa on runsaasti aktiviteetteja, jotka viihdyttävät koko perhettä? Break Sokos Hotel Flamingo hotellimme sijaitsee aivan Flamingo-viihdekeskuksen vieressä, jonka kylpylä, keilahalli, elokuvateatteri ja upeat ostosmahdollisuudet tarjoavat kivaa tekemistä koko päiväksi.

Tilavat ja viihtyisät huoneemme sopivat täydellisesti kaikenkokoisille perheille, ja ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina varmistamaan, että majoittumisesi on mahdollisimman nautinnollinen. 

Varaa perheesi seuraava seikkailu Break Sokos Hotel Flamingossa jo tänään ja hyödynnä asiakasomistajan etuhinnat! Asiakasomistajan etuhinnoilla saat jopa - 25 % alennuksen päivän hinnasta ja keräät S-Bonuksia.

Break Sokos Hotel Flamingo, Vantaa

Kirjautuneelle asiakasomistajalle jopa - 25 % alennus päivän hinnasta

 

Hinta sisältää:

  • Majoituksen valitussa huonetyypissä
  • Ihanan Break-aamiasbuffetin

Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä. Hinnasta saa S-Etukortilla Bonusta, mutta ei muita hintaetuja. Hinta ei myöskään kerrytä muiden kanta-asiakasohjelmien etuja tai pisteitä. Huom. Kylpylän pääsyliput on ostettava erikseen.

 

Näin teet varauksen netistä:

Kirjautuneen asiakasomistajan hinnat saat käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä sokoshotels.fi-sivustolle. Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Saat varausvahvistuksen pian sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksien yhteydessä, kysy tällöin lisäpalveluita suoraan hotellista.


Tiedustelut ja varaukset:

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000, ma-pe klo 8-18.Puhelun hinta 0300-alkuiseen numeroon: 0,51€/min + pvm/mpm.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Flamingo

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.