Menu

Paras elämyslahja - yö sviitissä

alk. 195 € 
/vrk

Hemmottelua sviitissä kahden kesken

Huomaattehan, että tällä hetkellä COVID-19 pandemian takia hotellihuoneissamme saa vierailla vain hotellissa asuvat henkilöt. 

Anna tänä vuonna lahjaksi elämys - yö Flamingon sviitissä. Paras naistenpäivälahja on vain muutaman klikkauksen päässä. 

Break Sokos Hotel Flamingon sviiteissä majoitutte Vantaan valojen ympäröimänä, nousevien ja laskeutuvien lentokoneiden välkkeessä. Joy- huoneteeman mukainen saunallinen suite sijaitsee lisäosamme Wingin kuudennessa kerroksessa ja Harmony-teeman  saunallinen suite taas 7.kerroksesta. Harmony-kerros on ainoastaan aikuisille suunnattu kerros. Päärakennuksessamme Towerissa on saatavilla Junior Suiteja 12.kerroksessa, huikeilla näköaloilla Vantaan kattojen ylle. Kylpyhuoneesta löytyy sekä suihku, että kylpyamme.

Kokoa majoitus sellaiseksi kuin itse haluat: On mainio vaihtoehto tilata pullo kuohuvaa etukäteen huoneeseen odottamaan saapumistanne ja tilata myöhemmin huonepalvelusta herkkuja.Flamingo Spa löytyy saman katon alta! Paikat voi kylpylään voi varata www.flamingospa.fi ja liput voi ostaa joko verkkokaupasta, tai suoraan kylpylän vastaanotosta.  Kokemisen arvoiset saunat, lämminvesi - ja mineraalialtaat sekä korkeatasoiset hoidot takaavat onnellisen olon ja rennon illanvieton!  Aamiainen nautitaan viihtyisässä Bankett Flamingossa tai tilaamalla kiireetön aamupala hotellihuoneeseen.

Shoppailua, keilausta, golfia, elokuvaillan viettoa - reissusta saa helpolla muodostettua juuri teille sopivan!  

 

Break Sokos Hotel Flamingo, Vantaa

alk. 195 € /vrk/sviitti kahdelle S-Etukortilla

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen

Näin varaat ja tarkistat hinnan: Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärä) - muista myös valita "S-Etukortti". Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Lisätietoja: Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000 , ma-pe klo 8-18 tai suoraan hotellista, puh. +358 20 1234 605
Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

 

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän asiakasomistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan, huoneita on rajoitettu määrä.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Flamingo

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.