Pääsiäinen Bomballa

Tule viettämään rentouttava pääsiäinen Nurmekseen! Meillä sinua odottaa Ravintola Bomban notkuvat herkkupöydät, Trattoria Pielisen a la carte -herkut, Spa Bomban hurmaava lämpö sekä ihana keväinen luonnonrauha. Pääsiäisen aikaan ohjelmassa myös karjanlanpiirakkakursseja sekä Valamon viinipruuvi. Lapsille luvassa ainakin munajahti ja kuvasuunnistus! 

Jää yökylään! 

Varaa nyt majoitus ja hyödynnä kirjautuneen asiakasomistajan edullinen hinta! Hinta si­säl­tää majoituksen valitussa huoneluokassa, herkullisen buffetaamiaiset sekä S-Bonukset majoituksen hinnasta. Par­haan asia­kas­o­mis­ta­ja­hin­nan saat kir­jau­tu­mal­la S-tun­nuk­sel­la­si osoit­tee­seen so­kos­ho­tels.fi ja va­lit­se­mal­la ho­tel­li­haus­sa koh­dan "S–Etu­kort­ti". Kir­jau­tu­nee­na käyt­tä­jä­nä va­raa­mi­nen myös hel­pot­taa ma­joit­tu­mis­ta sekä no­peut­taa si­sään- ja ulos­kir­jau­tu­mis­ta. Hinta on etu­hin­ta S-Ryh­män asia­kas­o­mis­ta­jil­le vapaa-ajan mat­kus­tuk­seen ja hyödynnettävissä vain netistä varattaessa.

Pääsiäisherkut 

Pääsiäisenä tietenkin syödään hyvin. Bomban alueen molemmat ravintolat, Trattoria Pielinen ja Bomban talon ravintola, palvelevat pääsiäisen aikaan. Tutustu Bomban talon tarjontaan tästä. Bomban talon pääsiäisbuffet on nopea ja todella monipuolinen valinta koko perheelle. Trattoria Pieliseen suosittelemme tekemään pöytävarauksen hyvissä ajoin etukäteen täällä. 

Tekemistä yksin, kaksin ja isommalla porukalla 

Meillä Bomballa ei käy aika pitkäksi. Pääsiäisenä Bomballa hiihdetään, ulkoillaan – ja tietysti nautitaan Spa Bomban hemmottelevista altaista ja elämyssaunoista. Break Sokos Hotel Bomban pihapiiristä löytyy sekä pulkkamäki että tulipaikkoja makkaran paistoon. Pulkat, liukurit ja potkukelkat ovat hotellivieraiden käytettävissä veloituksetta. Muista tutustua myös Bomban karjalaiskylään ja Bomban talon puoteihin. Opastekyltit QR-koodeineen kertovat sinulle Bomban tarinaa. Lapsille oma kuvasuunnistus hotellialueella. Laskettelijat suuntaavat meiltä käsin helposti kolmeen eri hiihtokeskukseen.

Bomban talon karjalanpiirakkapajassa paistetaan ja maistetaan piirakoita karjalaisemännän opastuksella. Karjalanpiirakkapaja Bomban talolla pääsiäislauantaina klo 15.00. Varaa paikkasi tästä. Piirakkapajan hinta 35 €/hlö. Pääsiäistarjouksena maksavan aikuisen kanssa lapset mukaan ilmaiseksi ilman omia piirakka-aihioita. 

Valamon viinipruuvi Bomban talossa tutustuttaa sinut Valamon viinien maailmaan. Viinipruuvi sisältää aperitiivin, kolme viiniä sekä herkullisen Bomban keittiömestarin suunnitteleman maistelulautasen. Tule maistamaan ja oppimaan lisää viineistä ja Valamosta! Pääsiäisenä viinipruuvi perjantaina ja sunnuntaina klo 19.30. Varaa paikkasi viimeistään edellisenä päivänä täältä. Hinta 34 €/hlö K18.

Tulgua terveh!

Lisätietoja:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 660, ma-pe klo 8-20 tai suoraan hotellista, puh. 010 7830 450.
Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.

 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Bomba

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.