seniorihinta Sokos Hotelleissa

Omistajahinnat senioreille

Päivän hinnasta vähintään -10%  

Rentouttava loma Sokos Hotellissa tuo uutta virtaa elämään. Tasokkaat huoneet, monipuolinen aamiainen ja ykkösluokan ravintolat takaavat viihtymisen. Tervetuloa yksin, ystävän tai kumppanin kanssa ostos-, kulttuuri- tai hellittelylomalle nauttimaan. Sokos Hotellien edulliseen omistajahintaan kannattaa majoittua mukavasti useammaksikin yöksi.

 

VAIHTOEHTO 1
OMISTAJAN NETTIHINTA: kun varaat sokoshotels.fi-sivustolta, saat -10% päivän hinnasta
Normaalisti peruttavissa olevat varaukset eli varaus voidaan perua kuluitta tulopäivänä klo 18 asti. Voimassa kaikissa Sokos Hotelleissa saatavuuden mukaan.

 

VAIHTOEHTO 2 eli ennakkomaksetut, edullisemmat hinnat
ENNAKKOMAKSAJAN HINTA: -20% päivän hinnasta, kun varaat viimeistään 7 vrk ennen saapumista. Original-, Break- ja Solo-hotelleissa.
ENNAKKOMAKSAJAN PAREMPI HINTA: -25% päivän hinnasta, kun varaat viimeistään 14 vrk ennen saapumista ja yövyt vähintään 2 vrk. Original- ja Break-hotelleissa.
ENNAKKOMAKSAJAN PARAS HINTA: -30% päivän hinnasta, kun varaat viimeistään 21 vrk ennen saapumista ja yövyt vähintään 3 vrk. Break-hotelleissa.

Ennakkomaksettavat varaukset eli varaus tehtävä viimeistään 7-21 vrk ennen saapumista. Varauksen koko arvo maksettava varausta tehdessä. Tehtyä varausta ei voi muuttaa eikä peruuttaa. Suoritettua maksua ei palauteta.

 

Hintaan sisältyy:

  • majoitus valitussa Sokos Hotellissa
  • runsas buffetaamiainen (paitsi Pietarin hotelleissa)
  • asiakassauna hotellikohtaisesti
     

Näin varaat:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Varauskoodi: SENIOR. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.


Hinnat ovat vapaa-ajan matkustushintoja S-ryhmän omistajille. Hinta ja saatavuus vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan.  Bonusta saa vain varaamalla Sokos Hotellin suoraan meiltä, ilman välikäsiä.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone