Niin arkeen kuin juhlaan

alk. 263 € 
/vrk/1-2 hh

Original Sokos Hotel Vaakunan Mikkelin sviiteissä pidät palaverin, hemmottelet itseäsi ja ystävääsi tai vaikka koko perhettä

Sviiteissämme voit nauttia olohuoneen rennosta tunnelmasta, pitää palaveria tai nauttia juhlan kunniaksi vaikka lasilliset kuohuvaa. Saunan lempeissä löylyissä turhat murheet unohtuvat ja kylpyammeessa viihtyvät myös perheen pienimmät. Makuuhuoneen muhkeassa vuoteessa nukut hyvin ja tarvittaessa olohuoneeseen on mahdollista pedata lisävuoteet kahdelle.  Sviittien varusteluun kuuluu mm. kahvinkeitin, taulu-tv sekä olohuoneessa että makuuhuoneessa sekä huonekohtaisesti säädettävä jäähdytys.

Suunnittelija Asta Granberg on toteuttanut sviittimme kahdelle eri teemalla: Saimaa ja Mannerheim, kumpi sinua kiehtoo enemmän?

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

Sviitti alk.263 € /vrk/sviitti kahdelle

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassauna

Näin varaat www.sokoshotels.fi:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat ja voit vielä tarkistaa varauksen. Lisämyyntituotteista voit varata vaikkapa teatterilippuja, herkkuja tai juhlajuomaa huoneeseen. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.

 

Tiedustelut ja varaukset:
Osuuskauppa Suur-Savon myyntipalvelu, p. 010 7642 000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone