Menu

Nauti Kolin maisemista sviitistä käsin!

Päivän hinnasta jopa -25%  

Miltä kuulostaisi hemmotteluloma Kolilla? Break Sokos Hotel Kolin upeat sviitit tekevät lomastasi astetta hemmottelevan.

Break Sokos Hotel Kolin sviitit tarjoavat upeat maisemat kohti edessä siintävää Pielistä. Voit seurata auringon nousua Pielisen ylle sviitin ikkunasta tai vaikka omalta parvekkeelta. Sviitissä on erillinen makuuhuone leveällä parivuoteella makoisia unia varten ja olohuone kotoisia iltoja ajatellen. Kolin tilavat sviitit sijaitsevat järven puolella hotellin toisessa tai kolmannessa kerroksessa. Huoneen lisävuode avataan vuodesohvasta kahdelle aikuiselle tai lapselle.

Tilavan juniorsviittimme leveässä parivuoteessa rentoudut päivän jäljiltä ja heräät aamulla akut latautuneena. Huone sijaitsee hotellin 1. kerroksessa järven tai 3. kerroksessa järven tai auringonlaskun ja vaaramaiseman puolella. Osassa huoneista on sauna leppoisia löylyjä ja osassa kotiteatteri aktiivikaiuttimineen ja isoine televisioineen kotoisaa leffailtaa varten. Huoneen lisävuode avataan vuodesohvasta kahdelle aikuiselle tai lapselle. Osaan huoneista ovat lemmikitkin tervetulleita lisämaksusta.

Parhaan hinnan saat kirjautumalla S-käyttäjätilillesi verkkosivuillemme ja saat asiakasomistajaetuna jopa -25 % päivän hinnasta.
Varaa siis lomasi kätevästi sokoshotels.fi ja tule Kolille nauttimaan.

Tervetuloa Kolille!

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Koli

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.