Mikkelin teatteri, sokos hotels, original sokos hotel vaakuna, teatteripaketti, kaikki elämäni isät, veljeni leijonamieli
Kategoriatunnus_Original
Kaikki elämäni isät

Mikkelin Teatterin kevätkausi

Alkaen 67 € 
/hlö /vrk/2 hh

MIKKELIN TEATTERIN OHJELMISTOA

Kolmen kimppa, kuinka päästä eroon tyttöystävästä?

Kauaa ei ole ehditty asua yhdessä, kun Pauli tajuaa, ettei enää rakasta avovaimoaan Sofiaa.Tunteista on vaikea kertoa suoraan, joten Pauli tarttuu Sofian vahingossa tarjoilemaan oljenkorteen ja pyytää apuun parhaan kaverinsa Martin. Martin tehtävä on muuttaa heille viikoksi ja saada Sofia muuttamaan pois käyttäytymällä huonosti.

Ranskalaisen käsikirjoittajan Clement Michelinin kirjoittaman tekstin oivaltavuus toimii hienosti myös Reita Lounatvuoren suomennoksessa. Farssin ainekset ovat hyvin hallussa, nokkelaa sanailua, väärinkäsityksiä ja nopeita käänteitä. Ei voi muuta sanoa kuin hauskaa on.

Veljeni, Leijonamieli

Astrid Lindgrenin klassikkotarina yhdistää sukupolvia ja on monelle tuttu niin koulujen lukukirjoista, iltasaduista kuin päiväkodin lukutuokioista. Näytelmä sisältää miekkojen kalsketta ja lohikäärmeitä, joten ota mukaan reipasta seikkailuhenkeä ja varaudu pitämään penkin reunasta kiinni! Tämä  koko perheen tarina vetää mukaansa kaikenikäiset tarinoinoiden ystävät.

Kaikki elämäni isät, romanttinen komedia 6.4.2019 alkaen

Tarina kertoo nuoresta  naisesta, joka kuulee ettei kasvatti-isä olekaan hänen oikea isänsä ja lähtee etsimään isäänsä Suomesta. Hänelle tarjoutuu mahdollisuus tutustua kolmeen hyvin erilaiseen isäkandidaattiin.

Ranskalaisen käsikirjoittajan Clement Michelinin kirjoittaman tekstin oivaltavuus toimii hienosti myös Reita Lounatvuoren suomennoksessa.Farssin ainekset ovat hyvin hallussa, nokkelaa sanailua, väärinkäsityksiä ja nopeita käänteitä. Ei voi muuta sanoa kuin hauskaa on.

Ranskalaisen käsikirjoittajan Clement Michelinin kirjoittaman tekstin oivaltavuus toimii hienosti myös Reita Lounatvuoren suomennoksessa.Farssin ainekset ovat hyvin hallussa, nokkelaa sanailua, väärinkäsityksiä ja nopeita käänteitä. Ei voi muuta sanoa kuin hauskaa on.

Lisätietoja Mikkelin Teatterista ja esityskalenteri: www.mikkelinteatteri.fi/etusivu

Osta teatteriliput kevätkauden iltanäytöksiin (klo 18 /19)  viimeistään 3 vrk ennen esitystä huonevarauksen yhteydessä lisäpalvelut kohdasta. Liput 23 € / hlö. Lippu on mahdollista perua kuluitta vielä 3 vrk ennen esitystä.

 

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

Teatterivieraiden hotellihuoneet

Alkaen 88 €/vrk/2 hh


Hinta sisältää:

  • majoituksen
  • aamiaisen
  • asiakassaunan      
  • teatteriliput huonevarauksen lisätuotteena 23 € / kpl         


Näin varaat:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Valitse haluamasi lisätuotteet (teatteriliput) ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Lisätiedot:
Osuuskauppa Suur-Savo Myyntipalvelu, puh. 010 764  2000, sales.suur-savo@sok.fi
Puhelun hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone