Menu

Mielenkiintoinen Tiedekeskus Muisti Mikkelissä

alk. 99 € 
/vrk/2 hh


Tiedekeskus Muisti on uudenlaista vuorovaikutuksellisellista teknologiaa hyödyntävä tiedekeskus niille, joita sodan historia kiinnostaa ja erityisesti  niille, joita se ei kiinnosta.

Muisti kertoo sodasta edistääkseen rauhaa. Jokainen vierailu Muistissa on erilainen uuden vuorovaikutteisen näyttelyalustan ansiosta. Sisältö uusiutuu jatkuvasti ja kävijä vaikuttaa itse aktiivisesti omaan näyttelykokemukseensa.

Voit aloittaa Sodan ja rauhan keskus Muistiin tutustumisen verkkonäyttelyiden avulla.

Lisätietoja ja liput: Sodan ja Rauhan Keskus Muisti

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

Majoitus Muistin vieraille alkaen 99 €/vrk/2 hh

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassauna

Näin varaat: Parhaan hinnan saat kirjautumalla S-käyttäjätililläsi verkkosivuillemme. Näin pääset hyödyntämään asiakasomistajan parhaan edun, jopa -25 % Päivän hinnasta. Jos sinulla ei ole tunnusta, voit luoda sen sivun oikeasta ylälaidasta kohdasta Kirjaudu > Luo S-käyttäjätili.

Tee hotellihaku valitsemalla haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät ja henkilömäärä sekä merkitsemällä S-Etukortti. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Lisää varaukseesi myös haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisäpalveluita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
 
Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän asiakasomistajille. Hin­nas­ta saa S-Etukortilla Bo­nus­ta, mutta hinta ei ker­ry­tä mui­den kanta-asia­kas­oh­jel­mien etuja.
 
Li­sä­tie­to­ja: Osuus­kaup­pa Suur-Savo myyn­ti­pal­ve­lu, puh: 010 - 764 2100, sales.​suur-​savo@​sok.​fi. Pu­he­lun hinta 0,0835€ / pu­he­lu + 0,1209€ / min

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.