Menu

Lähde etätöihin Pohjois-Karjalaan!

Kyllästyttääkö kotona työskentely? Onneksi etätöitä voi tehdä melkein missä vain! Lähde etätöihin Pohjois-Karjalaan. Kun suljet läppärin, odottavat luontoelämykset heti ovelta. Bomba, Koli vai Joensuu, mikä on sinun seuraava etätyöpaikkasi? Varaa matkaliput ja lähde tulemaan vieraanvaraisten karjalaisten hemmoteltavaksi!
 
Unelmien etätyöpaikka luonnon lumossa
 
Pohjois-Karjala on unelmien etätyökohde. Töiden jälkeen laitetaan läppäri kiinni ja lähdetään luontoon. Eikä mihin tahansa luontoon vaan jylhään pohjoiskarjalalaiseen maisemaan. Kansallispuiston syleilyyn, vaarojen laelle, erämaajärvelle, upeaan jokimaisemaan. Oletpa sitten lumikenkäilijä, laskettelija, kylpijä, kävelijä tai kulttuurinkuluttaja – meiltä löytyy jokaiselle mielekästä tekemistä työpäivän jälkeen. Ja mahtavat maisemat.
 
Eikä aina tarvitse istua sisällä työaikanakaan. Palaveri saa uutta puhtia Ukko-Kolin laelta tai Pielisen rannasta. Ulkoilun jälkeen nautiskelet kylpylän hemmottelevista vesistä ja saunan lämmöstä.
 
"Etätöissä inspiraatio on välillä vähissä. Meillä sitä saa roppakaupalla. Kolilla olet vartissa mäessä, Bomballa porealtaan syleilyssä ja Kimmelissä ihanassa jokimaisemassa", vinkkaa Pohjois-Karjalan Osuuskaupan matkailu- ja myyntijohtaja Tiina Kanninen.  "Työt hoituvat viihtyisissä hotellihuoneissa (WiFi kuuluu aina pakettiin) tai hotellin yleisissä tiloissa. Parhaassa tapauksessa Teams-palaverin taustakuvana on Ukko-Kolin huippu tai Pielisen silmänkantamattomiin jatkuva jäätikkö. Joskus tuntuu ihan hyvältä tehdä kollegat kateellisiksi", Kanninen sanoo pilkettä silmäkulmassa.
 
Parhaat etätyövinkkimme:
 
Herää ajoissa uuteen etätyöpäivään. Saavu valmiiseen aamiaispöytään, nauti vastakeitetystä kahvista, käsin kaulituista karjalanpiirakoista ja lempeästä kulhollisesta puuroa. Ja meidän hymyistä.
Siirrä työpisteesi niin, että ulkona avautuva upea pohjoiskarjalainen maisema avautuu eteesi. Break Sokos Hotel Kolilla se on huikea kansallismaisema. Bomballa katselet Pielisen erämaajärveä, Joensuussa upeaa joki- tai puistomaisemaa.
Syö hyvä illallinen hotellin ravintolassa. Ota omaa aikaa. Anna vatsan nauttia. Kimmelin Bistro Heili, Bomban Trattoria Pielinen ja Kolin Grill it! Koli sekä Vaakunan monet ravintolat hemmottelevat niin mieltä kuin kehoa.
Lainaa vastaanotosta päivän lehdet.
Käy kuntosalilla. Nauti hotellisaunasta.
Nuku hyvin puhtaissa lakanoissa ja laadukkaassa sängyssä.
 
Etätöissä Joensuussa, Original Sokos Hotel Kimmel
 
Varaa luksusta etätyöpaikallesi. Original Sokos Hotel Kimmelin uusituissa Superior X -huoneissa on ylellinen sisustus ja oma sauna. Luontoteemainen huone Havina saa ideat lentoon.
Panosta töiden jälkeen pitkiin kävelyihin kaunista jokirantaa pitkin. Pysähdy kakkukahvilaan, tutustu karjalaisiin käsitöihin ja Joensuun eri alueisiin. Taitokortteli on jokaisen käsitöiden ja sisustuksen ystävän suosikkikohde. Ja kaupungilta löytyy myös loistavia drinkkibaareja ja kiinnostavia ravintoloita. Meidän Bistro Heilin ja Penttilän kaupunginosassa sijaitsevan Aittarannan lisäksi.
Nykykarjalaista luksusta huokuva ylellinen Nautiskelukylpylä Kimmel Spa porealtaineen, saunoineen, elämyssuihkuineen sekä lämpöpenkkeineen saattelee vierailijansa takuuvarmasti arjen yläpuolelle
 
Etätöissä Nurmeksen Bomballa, Break Sokos Hotel Bomba
 
Rentoudu kylpylässä. Break Sokos Hotel Bomban karjalaista mystiikkaa henkivä Spa Bomba on ylellinen rauhoittumisen keidas elämyssuihkuineen ja monine altaineen.  
Lähde etäpäivän jälkeen luontoon. Tai pidä palaveri ulkona. Bomballa hiihtoladut sekä pyörä- ja retkeilyreitit alkavat hotellin ovelta nekin. Villin Pohjolan kautta voit ostaa valmiita retkiä.
Varaa 2021 uusittu huone, josta on näköala Pieliselle.
Tutkaile Bomban karjalaiskylää, käy Hiljaisuuden polulla rauhoittumassa.
 
 
Etätöissä Kolilla, Break Sokos Hotel Koli
 
Kolilla koet luontoelämyksiä, joita et muualta löydä. Upea kansallismaisema avautuu hotellissa eteesi kaikkialta, mäkeen pääset suoraan pihasta ja Ukko-Kolin huipulle kipuat vain vartin. Tämä näky ei unohdu!
Tutki Kolin huiput jalan tai lumikengin. Laske luonnon muovaamilla rinteillä, hiihdä tai melo Pielisellä. 
Ulkoilun jälkeen nautit saunapolusta ja elämysaltaiden poreista Koli Relax Spassa. Mukaasi saat Lumenen tuotteilla täytetyn kylpykiulun. 
Nauti illallinen hotellin näköalaravintolassa.
 
Original Sokos Hotel Vaakuna, Joensuu
 
Joensuun Original Sokos Hotel Vaakunassa on viihtyisä saunaosasto porealtaineen. Kylve kaikessa rauhassa. 
Illalliselle Vaakuna tarjoaa peräti kolme eri vaihtoehtoa saman katon alta.
 
Tutustu hotelleihimme lisää heidän verkkosivuiltaan ja tee juuri sinulle sopiva varauksesi nyt!
 
Lämpimästi tervetuloa etätöihin Pohjois-Karjalaan!
 
Toivottaa 
 
Break Sokos Hotel Bomban, Break Sokos Hotel Kolin ja Joensuun Original Sokos Hotel Kimmelin ja Original Sokos Hotel Vaakunan henkilökunta
 
 
 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Bomba

Break Sokos Hotel Koli

Original Sokos Hotel Kimmel

Original Sokos Hotel Vaakuna, Joensuu

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.