Menu
Koli Relax Spa, Spa Bomba, Kimmel Spa, Pohjois-Karjala Koe Pohjois-Karjalan kylpylät!

Kylpylälomalle Pohjois-Karjalaan!

alk. 15 €  /hlö

Pohjois-Karjalassa nautitaan paitsi upeasta luonnosta ja tasokkaasta kulttuurista myös hemmottelevista kylpylälomista! Kalevalainen kylpylä Bomballa, spa kansallismaiseman äärellä Kolin huipulla tai Joensuun Kimmelin upouusi nautiskelukylpylä. Minkä sinä haluaisit kokea ensin?
 

Keidas Pielisen rannalla

Kylpylähotelli Break Sokos Hotel Bomban ylellinen Spa Bomba on rentoutumisen ja luonnosta nauttimisen keidas Pielisen rannalla. Kylpylä henkii karjalaista mystiikkaa Kyly-, Sampo- ja Taivaankansi-saunoineen sekä elämyssuihkuineen ja monine yksityiskohtineen.

Upeasti valaistulla, elämyksellisellä allasosastolla kylvetään kuuma-, kylmä- ja porealtaissa Pielistä ja sen takana aukeavaa vaaramaisemaa ihaillen. Lämmitetyssä ulkoporealtaassa pohjoiskarjalainen luonto avautuu suorastaan syliin – tämä on hetki, joka ei hevillä unohdu!

Ryhmäliput Spa Bombaan hintaan 15 €/hlö, kun ryhmässä min. 11 henkilöä
 

Maisemakylpylä Kolin huipulla

Break Sokos Hotel Kolin alakerrassa sijaitsee uniikki, aikuiseen makuun sopiva hemmottelukylpylä Koli Relax Spa, joka muuten juhlistaa 10-vuotis juhlavuottaan. Arkkitehti Jaakko Puron suunnitelmassa kylpylässä nautitaan yhdessäolosta saunoissa ja porealtaissa – tai vaikka tähtitaivaan alla ulkopaljussa. Kylpylästä avautuva maisema Pieliselle on täällä käsinkosketeltavan lähellä.

Tässä kylpylässä kuljet omaa saunapolkuasi erilaisista altaista ja saunoista nauttien, tai valitset valmiin kylpyläelämyksen. Kylpylälippuun sisältyy kiulullinen hemmottelevia Lumene-tuotteita tai pullo viiniä tai alkoholitonta juomaa. Juhlavuosi tuo mukanaan myös omat lisänsä kylpylään, joten kannattaa pitää silmät ja korvat auki!

Ryhmäliput Koli Relax Spahan alk. 30 €/hlö riippuen ryhmäkoosta, kuitenkin min. 11 hlöä/ryhmä. Hinta sisältää kylpykiulun Lumenen tuotteilla sekä pyyhkeen.
 

Joensuun tyylikäs nautiskelukylpylä

Joensuun Original Sokos Hotel Kimmel avasi heinäkuussa 2022 uuden nautiskelukylpylän hotellin pohjakerrokseen. Nautiskelukylpylä Kimmel Spa koostuu allasosastosta, jalkakylpyalueesta, saunaosastosta sekä elämyssuihkuista. Höyrytakka tuo ihanaa tunnelmaa span oleskelualueelle. Kylpylä täydentää nykykarjalaista luksusta tarjoavan Kimmelin tarjontaa ylellisellä tavalla.

Nautiskelukylpylä Kimmel Spa ryhmähintaan 15 €/hlö, kun ryhmässä min. 11 hlöä – max. 40 hlöä.

 

Lisätiedot ja varaukset Pohjois-Karjalan Sokos Hotellien myyntipalvelusta: sales.karelia@sokoshotels.fi tai 020 1234 660.

Tervetuloa nautinnolliselle kylpylämatkalle Pohjois-Karjalaan! Kylve kerralla vaikka kaikki!

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Bomba

Break Sokos Hotel Koli

Original Sokos Hotel Kimmel

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.