Kumppanimme kertovat

Suomen Jääkiekkoliitto

S-ryhmän kattava hotellitarjonta on jo vuosien ajan taannut A-maajoukkueelle hyvät yöunet - Leijonat majoittuu S-ryhmän hotelleihin joukkueen ollessa koolla kotimaassa niin harjoitusotteluiden kuin turnausten yhteydessä.

ABC-liikenneasemat puolestaan tarjoavat kaikille jääkiekon harrastajille viihtyisän taukopaikan turnausmatkoilla. On tärkeää, että joukkueen ruokailut hoituvat helposti ja tarjolla monipuolista, urheilijan elämään sopivaa ravintoa, jonka voimalla jaksaa pelata ja kehittyä.

Jere Lehtinen (kuvassa 2)

A-maajoukkueen GM

 

Suomen Lentopalloliitto

Lentopallomaajoukkue viihtyy Sokos Hotelleissa. Niissä saa hyvät unet ja erinomaista ruokaa, molemmat tärkeitä asioita urheilijalle.

Tuomas Sammelvuo (kuvassa 1)

lentopallomaajoukkueen päävalmentaja

 

Suomen Palloliitto

S-ryhmä tarjoaa Suomen Palloliitolle ja sen piireille majoitus-, kokous- ja tapahtumakokonaisuuksia Sokos Hotels ja Radisson Blu -ketjujen hotelleissa. Jalkapallojoukkueet arvostavat sitä, että turnauksissa ja otteluissa takana ovat kunnon unet sekä terveellinen ja herkullinen urheilijoita silmällä pitäen suunniteltu ruoka.

 

Suomen Tanssiurheiluliitto

Tanssiurheilukilpailuja järjestetään lähes joka viikonloppu jossakin päin Suomea ja on suuri etu, että niin monella paikkakunnalla keskeiseltä paikalta löytyy Sokos Hotelli, johon majoittua ja jossa valmistautua tai palautua rauhassa kilpailupäivän koitoksista. ABC-liikenneasemat tarjoavat runsaasti taukopaikkoja matkan varrella, jolloin matkat paikkakunnalta toiselle sujuvat turvallisesti ja vireystila säilyy kohteeseen saakka hyvänä.

 

Suomen Voimisteluliitto

Voimistelussa kilpailu- ja tapahtumapäivät venyvät usein pitkiksi. Tällöin päivän onnistumisen kannalta on tärkeää saada hyvät yöunet ja monipuolinen aamiainen, puhumattakaan kisapäivän jälkeen voimistelijoille sopivasta ravinteikkaasta ja laadukkaasta ruoasta. Sporttibuffa mahdollistaa edulliset, urheilijan ruokavalioon sopivat ruoat, Sokos Hotelli tarjoaa pehmeät sängyt sekä muita Sporttiklubi-etuja, joita voimistelijat voivat hyödyntää tehdäkseen omista kisa- ja tapahtumamatkoistaan parhaita mahdollisia, vaivattomasti.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Omistajan hinnat

Etkö löytänyt sopivaa tarjousta? Ei huolta - Omistajan hinnat ovat saatavilla aina.

Tutustu & varaa