Koe syyslomalla uudet Apartments-huoneistot Savonlinnassa

alk. 100 € 
/1 hh tai 2 hh/vrk

Tule viettämään syyslomaa uusiin Apartments-huoneistoihin aina niin kauniin Saimaan rannalle Savonlinnaan ja varaa lomasi nyt!

Savonlinna tar­joi­lee lois­ta­van kat­tauk­sen puu­haa lo­ma­lai­sil­le: Olavinlinnaan ja Saimaan Luontokeskus Riihisaareen on vain pieni kävelymatka rantaraittia pitkin ja matkan varrelle osuu kätevästi pienenpien ikisuosikki Pikku Kakkosen leikkipuisto. Kävelymatkan päässä on myös Sulosaari, keskustan ihana ulkoilualue laavuineen. Activity Makerillä upeat retket pyöräillen ja meloen sekä pakohuoneet ja Megazone. Padelin pelaajille Padelzone Savonlinna tarjoaa lähellä huippukentät ulkona ja sisällä!

Elo­ku­va­teat­te­rit Killa ja Kuvalinna sekä Savonlinnan Teatterin tasokkaat teatteriesitykset Savonlinnasalissa ovat kaik­ki niin ikään myös hotellin lähellä. 

Omatoimiselle kaupunkiseikkailijalle Visit Savonlinna on koostanut Siltojen Savonlinna-kävelykierros oppaan, joita on saatavilla myös hotellin vastaanotossa.

Erikoisbongauskohteena suosittelemme ihastelemaan Savonlinnan kaupunkipuistoissa paikallisen ITE-taiteilija Marko Ruuskasen uniikkeja, koristeellisia linnunpönttöjä ja julkisten rakennusten pienoismallipönttöjä! Linkki omatoimiselle Linnunpönttökierrokselle tästä.

Katso lisää vinkkejä Visit Savonlinna: Tekemistä ja nähtävyydet

 

Lähde seikkailemaan luontoon!

Upeat kansallispuistot Linnansaari ja Kolovesi, Punkaharjun luonnonsuojelualue ja Siikalahti, maamme paras lintujärvi ja Sisä-Suomen arvokkain lintukosteikko ovat kaikki helposti saavutettavissa.

Punkaharjulla Metsämuseo Luston näyttely tarjoaa mukavaa näkemistä ja tekemistä koko perheelle. 

 

Nyt voit va­ra­ta syys­lo­ma­si Savonlinnassa en­tis­tä ma­ta­lam­mal­la kyn­nyk­sel­lä, sillä me Seurahuoneella rää­tä­löim­me syys­lo­ma­vii­koil­le mukavan etu­hin­nan!

Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna

Apartments-huoneisto 100€/1hlö/vrk tai 120€/2 hlö/vrk 

Syys­lo­ma­tar­jous voi­mas­sa 14.-29.10.2022

Lasten lisävuode 10 €/vrk, yli 15v. lisävuode 20€/vrk. Lisävuoteita saatavilla rajoitettu määrä
Huoneistojen hintaan ei sisälly aamiainen. Aamiainen on ostettavissa hintaan 8€/hlö ja se on tarjolla päähotellin yhteydessä.
 

Huo­neis­tos­sa on täy­sin va­rus­tel­lut keit­tiöt mik­roi­neen, lie­si­neen, as­tias­toi­neen ja keit­to­vä­li­nei­neen. Katso Seu­ra­huo­ne Apart­ments -esit­te­ly­vi­deo tästä >

Huo­neis­tot si­jait­se­vat pienen kävelymatkan päässä päähotellilta, mat­kaa Seu­ra­huo­neen vas­taa­no­tos­ta on vain 300 met­riä kau­nis­ta ran­ta­rait­tia pit­kin. Ori­gi­nal Sokos Hotel Seu­ra­huo­neen pal­ve­lut, kuten ra­vin­to­lat ja sau­na­ti­lat, ovat hel­pos­ti saa­ta­vil­la nekin.

Huoneistoja saatavilla rajoitettu määrä. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin ja alennuksiin. Etuhinta on voimassa asiakasomistajien vapaa-ajan matkustukseen. Hinnasta saa Bonusta S-Etukortilla. Hinta ei sisällä S-Card-etuja.
 
Etu voimassa 14.-29.10.2022 saatavuuden mukaan Original Sokos Hotel Seurahuoneella Savonlinnassa. Varaukset tulee tehdä viimeistään 5 päivää ennen saapumista.
 
 

Näin varaat: 

Tee varauksesi verkossa www.sokoshotels.fi. Valitse hotelliksi Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna. Varauskoodi tarjoukselle on BSYYS22  ja tarjoushinnat tulevat esille koodia käyttämällä, mikäli erikoishintaisia huoneita on vielä jäljellä. Valitse huone sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista puh: 010 764 2205 tai seurahuone.savonlinna@sok.fi
 
Lisätietoja myyntipalvelusta:
Osuuskauppa Suur-Savo myyntipalvelu puh. 010 764 2000 (ark. 8-16) tai sales.suur-savo@sok.fi

SYYSLOMALLE SAVONLINNAAN

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.