Menu
Teatterisilta Aurajoki Turku
Kategoriatunnus_Solo
Teatterisilta Turussa

Keväinen vierailu Turun Seurahuoneen boutique- hotellissa

alkaen 63,50 €  /hlö/vrk/2 hh:ssa

Keskeinen sijaintimme kaupungin sykkeessä houkuttelee tutustumaan keväiseen Turkuun rauhassa kävellen tai vaikka kaupunkipyörillämme.

Suosittelemme tulemaan Turkuun ihailemaan Aurajoenrantaan teatterisillan narsisseja, kirsikkapuun kukkia sekä muuten vaan nauttimaan kevätauringon lämmöstä. Poimi sinua kiinnostavat helmet keväisestä kaupunkikulttuurista; Ihastele taidetta, käy konsertissa tai teatterissa.

Hotellimme ravintola Gunnar Eatery & Bar,"Gunu" tarjoaa ihania kevätmakuja, jotka saa makuhermot lyömään kielen päällä kunnarit. Sesonkilistan tähtinä loistaa parsan lisäksi karitsa, kuha ja muut keväiset annokset – maista parhaat palat kolmen, viiden tai seitsemän ruokalajin kokonaisuuksina. Kevään kunniaksi iltapäivisin ilahduttaa kupliva Bubbly Afternoon.

Vapun kynnyksellä aukeava kortteliterassi Gunnar Backyard on hotellimme sisäpihan suojassa oleva "piilopaikka". Kauniilla ja lämpimällä kelillä tämän tunnelmallisempaa on vaikeaa löytää kaupungin ytimestä, jossa voi viipyä pidempäänkin nauttien kuplivaa ja pientä syötävää.

Kenties suunnitelmissa onkin jo pääsiäisen tai vapun ruokailu hotellissamme? Suosittelemme lämpimästi tekemään pöytävarauksen etukäteen ravintola Gunnariin osoitteessa: Ravintola Gunnar | Raflaamo.fi

Mukavaa tekemistä keväisessä Turussa voit suunnitella myös Visit Turun sivuilla: Kevät tulee ensimmäisenä Turkuun (visitturku.fi)

 

Varaa keväinen hemmottelulomasi ja heittäydy hellään hoivaamme, me palvelemme sinua huolella Lempihotellissasi Turussa! #lempihotellisi

 


Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone, Turku

Hinta alkaen S-Etukortilla 63,50 €/hlö/vrk/ 2hh:ssa

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassauna
  • kuntohuoneen käyttö

 

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän asiakasomistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä.

Näin varaat:

Parhaan hinnan saat kirjautumalla S-käyttäjätililläsi verkkosivuillemme. Näin pääset hyödyntämään asiakasomistajan parhaan edun -25 % Päivän hinnasta. Jos sinulla ei ole tunnusta, voit luoda sen sivun oikeasta ylälaidasta kohdasta Kirjaudu > Luo S-käyttäjätili. Voit myös tehdä varauksen ilman kirjautumista.

Tee hotellihaku valitsemalla haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät ja henkilömäärä sekä merkitsemällä S-Etukortti. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Lisää varaukseesi myös haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisäpalveluita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

 

Varaukset ja lisätiedot:

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000, ma-pe klo 8-18 tai suoraan hotellista, puh. 010 786 4000.

Puhelun hinta 0300-alkuiseen numeroon: 0,51€/min + pvm/mpm, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.