Menu
Kategoriatunnus_Solo

Kevään makuja ja parsaa Gunnarissa Turun Seurahuoneella

Suosittelemme sesongin menua.

Alkuruuaksi kevään parasta herkkua parsaa: grillattua vihreää parsaa, parsa pyrettä ja parsavaahtokastiketta sekä pekonimurua. Pääruokana grillattua karitsan ulkofileetä ja jälkiruuaksi suussa sulava suklaa fondantti, vaniljajäätelöllä ja kirsikkakompotilla.

 

Menu 52 €, S-Etukortilla 49 €. Kysy myös suositusjuomapakettiamme.

Antaudu aisteillesi ja tule nauttimaan!

Tutustu Gunnarin kevään ruokalistaan

 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.