20100 Turku
Kevään makuja ja parsaa Gunnarissa Turun Seurahuoneella
Suosittelemme sesongin menua.
Alkuruuaksi kevään parasta herkkua parsaa: grillattua vihreää parsaa, parsa pyrettä ja parsavaahtokastiketta sekä pekonimurua. Pääruokana grillattua karitsan ulkofileetä ja jälkiruuaksi suussa sulava suklaa fondantti, vaniljajäätelöllä ja kirsikkakompotilla.
Menu 52 €, S-Etukortilla 49 €. Kysy myös suositusjuomapakettiamme.
Antaudu aisteillesi ja tule nauttimaan!
Tutustu Gunnarin kevään ruokalistaan
Tarjous voimassa näissä hotelleissa
Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone
Edut S-Etukortilla



Jos haluat tehdä omistajahintaisia varauksia ja kerryttää Bonusta, kirjaudu ulos Oma S-Card -palvelusta.
Jos haluat tehdä varauksia S-Card-asiakkaana, kirjaudu ulos S-tunnuksilla ja kirjaudu Oma S-Card -palveluun.
S-Card palkintoyön varaaminen Pietarin hotelleihin ei valitettavasti ole mahdollista verkkopalvelussa. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, puh +358 20 1234 600.