Kesän 2020 staycation on Triplassa stationcation

alkaen 94 € 
/ 2 hlö / vrk / 2 hh

 

Meillä Triplassa staycation on todellinen stationcation. Pasilan asemalta liukuportaat ylös ja oikealle, niin olet jo perillä. Nähtävää ja koettavaa löytyy sekä Mall of Triplasta että Pasilan ympäristöstä. Tässä muutama vinkkimme Pasilan vierailullesi:

 

Pasilan katutaidekierrokset, Pasila Street Art Tours 2020, järjestetään lauantaisin joka toinen viikko kello 11. Kierrokset pidetään englanniksi, mutta tilauksesta kierroksia tehdään myös suomeksi, saksaksi ja venäjäksi. Kahden tunnin kierroksen aikana näet paljon katutaidetta graffiteista stensiileihin, isoihin muraaleihin ja keraamiseen taiteeseen. Kuulet tarinoita taideteoksista, katutaiteen historiasta sekä mielenkiintoisia yksityiskohtia Helsingistä, joita yksikään muu opas ei sinulle kerro.

Kierros alkaa hotellimme edestä kello 11.00. Samalla voi tutustua hotellin aulassa olevan vaihtuvaan urbaanin taiteen näyttelyyn. Kierros päättyy Pasilan kaupunkitaidekeskukselle ja siellä olevaan näyttelyyn. Kierrokselle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Kierroksen hinta on vapaavalintainen (suositus vähintään 10 €). Kierroksen tuotot menevät Helsinki Urban Art  -yhdistyksen toimintaan ja uusien katutaideteosten tekemiseen. Seuraava kierros järjestetään 11.7. klo 11.

 

Triplassa on aina hyvä sää surffata. Sisäsurffaus on sisätiloissa harrastettava vesiurheilulaji, joka sopii niin lapsille kuin aikuisillekin! Surf House Helsinki sijaitsee kauppakeskuksen kellarikerroksessa, down underissa. Surf House Helsinki järjestää ohjattuja tunteja niin innokkaille vasta-alkajille kuin myös kokeneemmillekin harrastajalle. Lisäksi Surf Housesta löytyvät saunatilat, baari ja ravintola, sekä beach club pitävät huolen kaikkien viihtyvyydestä, vaikkei laudan päälle itse kapuaisikaan!

 

Musiikkimuseo Fame Mall of Triplassa tarjoaa uuden ajan teknologialla kuorrutettuja elämyksiä kotimaisesta musiikista; sinfonioista suomiräppiin ja kansanmusiikista heavy rockiin ainutlaatuista virtuaalikaraokea unohtamatta. Musiikkimuseo Fame on auki joka päivä. Hotellivieraamme saavat viiden euron (-20 %) alennuksen pääsylipun hinnasta majoituspäivänä avainkorttikoteloa näyttämällä. 

 

Linnanmäki - Helsingin hauskin kaupunginosa! Linnanmäki on Suomen vanhin ja suosituin huvipuisto, joka sijaitsee Helsingin Alppilassa. Linnanmäellä on yli 40 huvipuistolaitetta, runsaasti erilaisia pelejä sekä ravintoloita ja kahviloita. Huvipuiston suosituin laite on puinen vuoristorata, joka on ilahduttanut huvittelijoita jo vuodesta 1951 alkaen. Liput saat kätevästi ostettua vastaanotostamme. 

Kurkkaa hotellimme edulliset kesädiilit! 

-20% PÄIVÄN HINNASTA KESÄ-, HEINÄ- JA ELOKUUSSA

Myyntiaika: 1.6.-9.8.2020

Majoitusaika: 1.6.-31.8.2020

Hintaan sisältyy:

majoitus valitussa Sokos Hotellissa

aamiainen (buffet tai mukaan pakattuna)

asiakassauna hotellikohtaisesti

Näin tarkistat hinnan ja varaat: Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärän) - muista valita myös "S-ETUKORTTI". Et tarvitse varauskoodia - jos hinta on hakemallesi päivälle ja hotellille tarjolla, näkyy se nimellä "OMISTAJAN KESÄDIILI". Jos tuota hintaa ei löydy, tee uusi haku eri päivälle ja/tai hotellille. Hinta ja saatavuus vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan.

Alennus lasketaan normaalista Päivän hinnasta*. Hinnasta ei saa muita alennuksia. Etu koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan. Etu on tarkoitettu S-ryhmän asiakasomistajille ja yöpymisestä saa Bonusta. Kampanjahintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä. Ei jälleenmyyjille.

Varaukset vain sokoshotels.fi-sivustolla.

 * Kampanjoidemme alennushinta lasketaan aina Päivän hinnasta, jonka euromäärä näkyy verkkopalvelussamme mustalla, siinä missä omistajan hinnat näkyvät vihreällä. Kesädiilihinnan tunnistat nimestä "Omistajan kesädiili" (ei edellytä maksua varausvaiheessa). Alennushinnan saatavuus vaihtelee päivän ja hotellin mukaan. 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA YÖKYLÄÄN!  

 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Tripla

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone